Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

3 GODE RÅD TIL SKÆGPLEJE

Her finder du tre gode råd til din skægpleje! Skægget er noget der skal passes og plejes, så spring ikke over disse råd.

#1: Kend dig selv

Alt godt til den der venter er en kendt vending, dette gør den dog ikke mindre sand. Tager vi denne vending og benytter den indenfor skægpleje giver den lige så god mening. Det første trin til et sundere skæg, er at kende din ansigtsform. Har du eksempelvis et tyndt ansigt, ville det foretrækkes at du lader skægget gro i længere tid, for at udjævne formen. Hvis du har en bredere kæbe, skal du sørge for at holde skægets sider korte.

#2: Brug skægolie og skægbalsam til din skægpleje

Der er forskel på Skægbalsam og skægolie! Skægbalsam giver næring til selve hårene og skægolie koncentrerer sig om huden under skægget. En del mænd vælger at benytte sig af udelukkende skægbalsam, da de tror at detvigtigste er at beskytte selve skægget. Dette er ikke helt forkert, men det giver kun mening at bruge skægbalsam, hvis du også bruger skægolie, da den forhindrer huden under skægget i at blive irriterende og samtidig mindsker kløe. Brug skægolie om morgenen og vask det først af om aftenen med varmt vand. Olien trænger igennem ned til huden og er let at vaske af. Hvis skægget er tørt, skal du også bruge skægbalsam, så der kan blive tilført ekstra fugt. Heldigvis for dig er disse to produkter noget der ofte er til at finde i vores HerreBox. 

#3: Benyt fugtighedscreme

Anskaf dig en fugtighedscreme der ikke er for fedtet. Din hud forbliver hyrderet og kombinerer du regelmæssig brug af fugtighedscreme og skægolie, vil dette garantere et sundt og flottere skæg. Samtidig bliver dit skæg også nemmere at vedligeholde og du vil opleve at det bliver lettere at style skægget, da der vil være færre hår der stritter imod. Er du tvivl om hvilken fugtighedscreme der er bedst for dig? Ingen grund til bekymring. Vi håndplukker samtlige produkter i vores HerreBox og vi står på mål for at vores sortiment altid er kvalitets bestemt. Hvis du gerne vil gøre dig selv og din pengepung en tjeneste, så invester i en HerreBox.

Tjek også vores UdsalgsBox ud, og se om der gemme sig nogle produkter til dig og dit skæg! Produkterne i UdsalgsBoxen er overskud fra lageret, derfor kan de fås meget billigere!

usermagnifiercrosschevron-down