Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆRE MEDLEM

Lad os inspirere dig til at passe bedre på din krop og samtidig prøve en masse nye produkter du normalt ikke ville have gjort. Her giver vi dig nogle forklaringer på hvorfor du skal være medlem hos os:

 

1. 

For det første, skal du ikke længere bruge tid på at handle produkter ind til din personlige pleje, det sørger vi nemlig for. Derudover bliver boksen hjemsendt til din adresse senest hver 4. om måneden

2.

Derudover kan vi tilbyde en billigere samlet pris på de forskellige produkter end hvad du ville opnå hvis du skulle købe dem enkeltvis. Prøv selv at lægge de forskellige priser i vores shop sammen og se om du kan opnå en bedre pris på 4-6 produkter og samtidig have et bredt udvalg af forskellige produkter.

3.

Vores produkter er nøje udvalgt på baggrund af brand værdi, miljøvenlighed og bæredygtighed. Vi leder konstant efter flere forskellige mærker som kan opfylde vores krav om at være organisk produceret.

4.

Vi går ind for dansk iværksætteri og derfor prøver vi generelt at finde de bedste danske alternativer til mærker og produkter

usermagnifiercrosschevron-down