God hudpleje er noget som alle har behov for. Både mænd, kvinder, børn og ældre har brug for sund hud. Der er dog forskel på hvordan du skal pleje din hud i forhold til alder, køn, hudtyper og hudens tilstand osv. Der er også stor forskel på hvor højt hudplejen vægter mellem kønnene. Kvinder bruger oftest mere tid og energi på hudpleje end mænd. Mænd har mindst lige så meget brug for at bruge tid på deres hud som kvinder. Derfor er det vigtig som mand at bruge energi og tid på huden.

God hudpleje er at pleje sin hud efter de behov og krav den har til dig. Har du problemer med uren hud, forkølelses sår, eksem, tør hud eller hudlidelser, så er det ekstra vigtigt for dig at pleje din hud ud fra dens behov. Dette betyder dog stadig at folk uden hudproblemer, bør gøre sig umage for at beskytte huden.

Læs også: 3 simple råd til at bekæmpe tørhud

Hvad er en god hudpleje?

Vores hud er et ganske fantastisk legeme og beskytter vores krop mod bakterier, varme/kulde, fugt, snavs og alt andet udefra. Det er derfor vigtigt at du passer ordenligt på din hud. Desværre er der mange der først begynder at tænke på deres hud, når der opstår problemer med den. Det vigtigste er at du både som mand og kvinde, plejer din hud året rundt og ikke kun i perioder.

Følg nogle få råd, lev sundt og brug gode plejeprodukter til din hud. Læs hvilke råd og produkter der ville være gode for dig.

Nøgen mand med god hudpleje

Enkle råd til god hudpleje:

  • Vask og rens din hud. Det vigtigt at du renser og vasker din hud. Det kan du gøre med Face Wash til ansigtet, Body wash til kroppen. Du kan med fordel benytte Face scrubs til ansigtet og Body scrubs til kroppen, når du renser din hud. Det er desuden en god ide at vaske din hud af efter rensningen med milde sæber som skåner din hud.
  • Giv din hud fugt. Når du har renset og vasket din hud, er det vigtigt du bruger en god creme til at afslutte processen. Brug Face Cream til ansigtet og Body Lotion til kroppen, så du opretholder eller genskaber en god fugtbalance i huden. Det er vigtigt at din hud, hverken bliver for tør eller for fugtigt (fedtet)
Ansigtsmaske til god hudpleje
  • Beskyt din hud fra solen på den rigtige måde. Sol er godt for dig og din hud, men kun i de rette mængder. Solen giver vigtige vitaminer, men hvis man “overforbruger” solen, kan det ende med at gøre mere skade end gavn. Brug solcreme og hold din hud væk solen på de rigtige tidspunkter.
  • Lev sundt. En sund livsstil giver en rigtigt god effekt på din krop, det vil sige også din hud. Ved at spise sundt, drikke det rigtige, dyrke motion og holde sig væk fra rygning, vil du få en meget sundere hud.

Anbefalede produkter: 

Fugtighedscreme til ansigtet Recipe for men 75ml

Svenske Recipe for men, er bestemt ikke noget ukendt brand i forhold til, hvad vi tidligere har haft med i vores bokse. Du sidder måske og tænker; ”Ej, det der stads, skal jeg sgu ikke smøre ind i fjæset”. Det kan vi sagtens forstå, det er også helt i orden, hvis man altså gerne vil se 70 år ældre ud. Men denne fugtighedscreme er til dig som gerne vil hjælpe din hud til at blive pænere, også med alderen. Forfrisk dig selv nu og investerer i dit ansigts gyldne fremtid.

Ansigts rens fra Njord 

Vi har lavet et stærkt samarbejde med det danske brand, Njord. Denne Face wash renser din hud, uden at udtørre den og indeholder en smule mentol, som får din hud til at føles frisk og smidig.

Ansigts scrub fra Njord

Produktet giver dig fornemmelsen af velbehag efter brug. Der er tale om en eksfolierende ansigts scrub, som dybderenser din hud og samtidig fjerner urenheder og døde hudceller.