Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

APRIL BOKSEN

Indhold:

Læs om hvad du kan forvente at modtage af produkter i april udgaven af HerreBox abonnementet. Vi kan allerede afsløre at, vi har to helt nye brands med, som vi håber i vil tage godt imod.

HerreBox
Abonnement 

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 550 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Læs mere

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 550 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Læs mere
Face scrub fra Grums 80 ml. 

Grums Aarhus har endnu engang, beriget vores boks med lækre produkter. Denne gang er der tale om deres fantastiske face scrub, som er lavet på kaffegrums. Den indeholder alle de mineraler, din hud har brug for og samtidig hjælper du naturen, ved at anvende den, da den er fremstillet af genanvendelige materialer.

 

Barberskum fra Mondial Antica Barberia 200 ml. 

Dette legendariske italienske mærke, har en historie og forretning der går helt tilbage til 1908, hvor de grundlagde mærket i Firenze. Vi har taget dette mærke med, for første gang, da vi mener at der er væsentlig forskel på hvad barberskum kan gøre og kvaliteten af den. Vi håber i kommer til at, nyde den. Barberskummen indeholder aktive ingredienser, der sikrer dig en blød og fløjlsagtig

 

SE OGSÅ HVAD DER KOMMER I MAJ 

maj boksen

Maj Boksen:

Indhold:

Imens vi venter spændt på foråret for alvor, melder sin ankomst, kan vi glæde vores medlemmer med at, maj udgaven af HerreBox abonnementet er her! Læs med her om hvad du kan forvente af produkter i denne boks! VÆRDI over 690 DKK - 5 produkter + en gave.

Læs mere
usermagnifiercrosschevron-down