Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

APRIL BOKSEN

Indhold:

Læs om hvad du kan forvente at modtage af produkter i april udgaven af HerreBox abonnementet. Vi kan allerede afsløre at, vi har to helt nye brands med, som vi håber i vil tage godt imod.

HerreBox
Abonnement 

herrebox ikon

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 550 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Læs mere
herrebox ikon

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 550 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Læs mere
Face scrub fra Grums 80 ml. 

Grums Aarhus har endnu engang, beriget vores boks med lækre produkter. Denne gang er der tale om deres fantastiske face scrub, som er lavet på kaffegrums. Den indeholder alle de mineraler, din hud har brug for og samtidig hjælper du naturen, ved at anvende den, da den er fremstillet af genanvendelige materialer.

 

face scrub grums
ansigtigscreme grums
Face cream fra Grums 50 ml. 

Produktet her, er det seneste nye fra Grums Aarhus og derfor ville vi gerne give jer muligheden for at prøve den på egen krop. Face cream understøtter sund hud med beskyttende antioxidantegenskaber fra genbrugte kaffemalet ekstrakt, mens blæretang, hyaluronsyre og glycerin giver en stærk vandbindende og holdende effekt, der hæver hudens hydrering.

 

Barberskum fra Mondial Antica Barberia 200 ml. 

Dette legendariske italienske mærke, har en historie og forretning der går helt tilbage til 1908, hvor de grundlagde mærket i Firenze. Vi har taget dette mærke med, for første gang, da vi mener at der er væsentlig forskel på hvad barberskum kan gøre og kvaliteten af den. Vi håber i kommer til at, nyde den. Barberskummen indeholder aktive ingredienser, der sikrer dig en blød og fløjlsagtig

 

barberskum
skægshampoo
Tandpasta fra Marvis 85 ml. 

 Marvis får et comeback i vores boks, denne gang er det med deres forrygende tandpasta, som i allerede har stiftet bekendtskab med før, hvis i har været medlem i længere tid. Tandpastaen kommer med en frisk myntesmag og med et design, der får dig til at overveje hvor privilegeret man egentlig er, når bare ens tandpasta ligner en million.

tandpasta marvis

SE OGSÅ HVAD DER KOMMER I MAJ 

maj boksen

Maj Boksen:

Indhold:

Imens vi venter spændt på foråret for alvor, melder sin ankomst, kan vi glæde vores medlemmer med at, maj udgaven af HerreBox abonnementet er her! Læs med her om hvad du kan forvente af produkter i denne boks! VÆRDI over 690 DKK - 5 produkter + en gave.

Læs mere
usermagnifiercrosschevron-down