Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

August boksen

Det er nu endnu engang, blevet tid til at præsentere indholdet af månedens boks. Læs med her, for at blive klogere på det enkelte produkter og hvordan du bedst anvender dem!

DENNE MÅNED - AUGUST BOKSEN

Hår og krops oile sasco

Tid til olieskift?

Hår og kropsolie fra SASCO 50 ml.
Det tror vi bestemt det er! SASCO har igen sikret os til et produkt, der vil holde din hud og krop, velkørende. Olien giver en perfekt glød til dit hår og fugter din hudoverflade, så du igen kan stråle i sensommer solen.

Forekommer også i:
ikon

HerreBox Basic

Bronzecreme fra recipe for men

Den har du nok ikke hørt før! 

Bronze cream fra Recipe for men 75 ml.
Har du i løbet af denne herlige varme fået kulør på krydderen og kroppen, vil du helt sikkert også gerne beholde den sommerlige farve til de kedelige og knap så solrige måneder. Du sidder sikkert og tænker, at vi nok bare ville anbefale dig at tage syd på i efteråret, men der tager du fejl! Med denne creme fra Recipe for men, kan du beholde din skønne kulør i længere tid. Du anvender den ligesom hvilken som helst anden fugtighedscreme og takket være de forskellige vitaminer den indeholder, slipper du for at tage udenlands for at se skarp ud. Bare rolig, cremen får dig ikke til at ligne startcastet fra ”Sommer i Sunny Beach”, tværtimod balancere den bare din hudtone og fremtidssikrer dig en flot kulør på hele kroppen.

Forekommer også i:
ikon

HerreBox Basic

raw naturals deo

Gule skjolder? NEJ TAK!

Antiperspirant deodorant fra RAW Naturals
Gider du heller ikke at lugte som en omvandrende losseplads, så kan vi godt forstå dig. Der findes mange forskellige deodoranter derude og det er langt fra alle der indeholder ingredienser som alle kan tåle. Derfor har vi valgt denne fra RAW Naturals, som er super hudvenlig og heller ikke efterlader en klistrende følelse efter brug. Du slipper samtidig også for de famøse gule skjolder med denne basse.

Forekommer også i:
ikon herrebox

HerreBox
Basic

alfons åberg læbepromade

En tur “down memory lane”

Alfons Åberg læbepomade
Du kender navnet, du kender personen, men du har nok aldrig tænkt at det var noget du skulle putte på dine læber. Vi fra HerreBox er endnu engang i overraskelses hjørnet og vil gerne appellere til din barnlige side, ved at tage dig med på nostalgitur. Uden pis, det er faktisk et langt bedre alternativ end den du tyvstjæler fra konen, kæresten, søsteren eller andre uheldige ofre. Samtidig er det helt klart en samtale starter når du hiver den frem og folk med det samme tænke; ”Det er sguda lidt fjollet” og det må det endelig gerne være! Der er ingen grund til at være så stiv i betrækket hele tiden, smil for fanden og gør det med stil med denne læbepomade.   

marvis whitning tandpasta

Millionær-smilet er tættere på end du tror

Marvis whitening tandpasta 85 ml. 
Gode gamle Marvis, sørger for at gebisset, skinner klarer end nogensinde før, med denne lækre og totalt gennemførte tandpasta. Dette er i særdeleshed en tandpasta, udover det sædvanlige og nej, du finder den ikke i dit lokale supermarked. Slip for misfarvning af dine tænder, samtidig med at du ikke behøver at skære ned på kaffen. Så hvis du virkelig skal overgå dine kollegaer på alle parametre, så er denne tandpasta en ”no-brainer”.    

Teaser til september boksen

Som noget nyt, vil vi fremover lægge en lille teaser ned i månedens boks, så du kan få et indblik i hvad du kan forvente at modtage i den kommende måneds boks.  I den næste måneds boks, har vi fokus på din håndhygiejne, baderutine og barbering

Forudbestil den nu!

SÅDAN FUNGERER DET 

herrebox abonnement

Abonnér og tag hånd om din daglige pleje

Personliggør din boks ved at afkrydse dine præferencer og modtag indhold som er tilpasset dig! 

juni boksen

Modtag nye produkter hver måned

Du vil måneden efter din første boks, modtage en ny boks med en masse spændende og inspirerende produkter til din daglige pleje. 

produkter til herrebox abonnement

Spar tid, energi og penge på din personlige pleje

Spar tid på udvælgelse, indkøb og afhentning af dine plejeprodukter.
Spar energi på at lede efter produkter der passer til dine behov - undgå bekymringer.
Spar penge på dine plejeprodukter - Boksens samlede værdi er meget højere end det du skal give!

Lad os komme i gang!

HerreBox
Abonnementer 

ikon

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 755 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Bestil nu
ikon

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 755 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Bestil nu
usermagnifiercrosschevron-down