Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLOG IND

Ingen varer i kurven.

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

Ingen varer i kurven.

Maj 2022

CLASSIC BOX

Selvforkælelse til dig også i maj. Maj måned byder særligt på produkter der henvender sig til ansigtsplejen. Derudover er der også blevet plads til solcreme og et helt nyt mærke, som ser frem til at høre jeres mening på. Læs mere om boksens indhold, lige her!
Ingen binding - gratis fragt.
Samlet værdi
539 kr.
Pris / mdr.
199 kr.

PRE-SUMMER BOX

Maj 2022

Face scrub

Nordjysk magi inkorporeret i din daglige rutine

Barberians logo
Nordjylland har i særdeleshed en masse at byde på, dog ville unikke ingredienser til plejeprodukter ikke være blandt det første, vi ville nævne, når snakken falder på den nordlige del af Jylland. Ikke desto mindre, er det faktisk lige det vi skal tale om. SØN har nemlig anvendt en organisk pilekstrakt i denne face scrub, hvis formål er at blødgøre og rense huden ganske grundigt. Faktisk er denne face scrub velegnet til dagligt brug. Så er det bare med at få skrubbet den godt ind i ansigtet og derefter skyllet af med vand.
Værdi: 139 DKK.
Forekommer også i The Gentleman BOX

Din lille fugtige ven

Rosenserien logo
Nu kan endnu engang få glæde af SwedenEco/Rosenserien, i form af en moisturizer. Produktets unikke sammensætning af biologiske stoffer og GLA (omega-6 fedtsyre) gør den nærende, samt tilfører og binder fugtigheden til huden.
Værdi: 30 DKK.
Saltvandsspry gentleman by sophia beck

Få surferlooket

Sophia Beck logo
Skal frisuren stå rigtig skarpt, så kan du med fordel begynde at bruge en saltvandsspray til den anledning. Gentlemans produktsortiment er som altid, fremstillet af veganske ingredienser.
Værdi: 100 DKK.
Forekommer også i The Gentleman BOX

En oplevelse til hår og krop

Rosenserien logo
Endnu et produkt fra SwedenEco/Rosenserien! Denne gang, får du fornøjelsen af at prøve kræfter med deres milde og fugtgivende cremeshampoo til krop og hår. Shampooen indeholder en frisk citrusduft fra den asiatiske lægeplante Litsea Cubeba, der er rensende og beroligende.
Passer alle hud og hårtyper.
Værdi: 30 DKK.
I love eco essentials solcreme

Den perfekte partner til de solrige dage

Logo I Love Eco Essentials
Sommer er på vej og derved også de sindssyge UV-stråler. Dog elsker vi solstrålerne, for uden dem, ingen D-vitamin eller gylden farve. Heldigvis kan vi minimere skaderne ved brug af solcreme. Denne innovative mineralbaserede solcreme giver dig sikker og effektiv bredspektret beskyttelse mod solens stråler med både UVA/UVB filter, vel at mærke uden at gøre dig hvid som et lagen. Solcremen føles let på huden og de naturlige mineraler påføres på huden uden at de bliver absorberet ind i kroppens system. Sikker, beskyttende og effektiv. Nyd solen med god samvittighed!
Værdi: 180 DKK.
Forekommer også i The Gentleman BOX
Synes du, at det ser spændende ud?
Så kickstart din plejerutine i dag - du fortjener det!
JA TAK! Den skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram