Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLog ind

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

OKTOBER 2022

CLASSIC BOX

Vejrskiftet kan mærkes, måske har du allerede taget lidt varmere tøj i brug, men hvad så med din plejerutine? Er den klar til oktober måned? Det bliver den i hvert fald, fordi vi har endnu en gang, valgt nogle spændende produkter til din gavn. 

Denne måned giver dig alt dette i en samlet boks: En komplet ansigtsrutine, som giver dig en frisk, sundere og blødere hud. En god plejerutine til ansigtet hjælper også med holde huden ung og elastisk. Desuden får du bløde og flotte hænder, samt en bodybar med fantastiske duftnoter der smitter af på din hud. Natulige og bæredygtige produkter. 
Ingen binding - gratis fragt.
Samlet værdi
+1200 kr.
Pris / mdr.
199 kr.

OKTOBER FEST BOX

OKTOBER 2022

Bodybar pomp and co

Duftnoter der passer til årstiden

Pomp and co logo
Pomp & Co har endnu engang beriget vores boks med deres lækre og velduftende bodybar. Sidst vi havde fornøjelsen af dette produkt, var tilbage i april måned og her blev den taget rigtig godt imod vores medlemmer. Dette ledte vores tanker over på den igen, særligt fordi dens duft passer også godt til de koldere måneder, hvor varmere og tunge dufte er normalvis favorable. Gnub den rundt på huden i cirkulærer bevægelser og vask den derefter af. 
Værdi: 129 DKK.
Forekommer også i The Gentleman BOX

Hverdagsbrug i luksusklassen

Monday Sunday
Som producentnavnet også kan dreje paralleller til, så er denne mini håndcreme, skabt til at blive brugt i hverdagen. Hvis du har ledt efter en dermatologisk testet, vegansk certificeret og parfume-fri håndcreme, så kan der sættes flueben ud fra alle ovenstående parametre, ved denne. Få en blød hånd, uden sprækker eller rå overflader. Det vil du ikke være den eneste der satte pris på.  Selvom fullsize udgaven ej heller er svær at transportere rundt, så er denne mindre udgave, bare endnu nemmere at have med på farten.
Værdi: 84 DKK.
Mini håndcreme monday sunday
Face scrub grums

Tak for kaffe... grums

Grums logo
Hos Grums er man glade for kaffe, det er vist ingen hemmelighed. De er ligeledes også rigtige glade for at fremstille nichede, kvalitetsbestemte produkter og vi er mere end bare glade for at kunne have dem med i vores bokse så ofte. Den garvede gentleman har for længst opnået kendskab til Grums og deres produktsortiment gennem vores koncept. Selvom vi brander på os på at skabe inspiration og lede jer over til nye brands og produkter, så er der bare nogle som vi ikke kan slippe, Grums og deres face scrub er en af dem, fordi den bare spiller.
Værdi: 179 DKK.
Forekommer også i The Gentleman BOX

Lille, men kompakt!

Payot logo
Denne face wash/micellar water fra Payot er det perfekte måde at få prøvet mærket af på. Samtidig stå man ikke bare med en følelse af, at der blot er tale om en demo. Den er på 10 ml. så der i hvert fald til et par omgange. Endnu engang kan vi takke vores samarbejdspartner fra Nordbrands.dk med finde frem til denne herlighed. Så hvis du er blevet vild med den, så gå da ind på køb fullsize udgaven på deres side. 
Værdi: 20 DKK.
payot
Serum able skincare

Det hemmelige våben

Able skincare logo
Lige efter en god omgang med førnævnte facewash, så er næste led i rutinen, er naturligvis en ansigtsserum. Her har vi valgt Able’s serum, da den simpelthen er i særklasse. Specielt til dem der virkelig døjer med tør og urenhed hud. Ligesom med deres eye gel, så er der i den grad, blevet kredset om formularen til dette produkt. Efter påføringen kan du runde din ansigtspleje af, med en ansigtscreme/moisturizer, eksempelvis den du fik i sidste måned.
Værdi: 856 DKK.
Forekommer også i The Gentleman BOX
Synes du, at det ser spændende ud?
Så kickstart din plejerutine i dag - du fortjener det!
JA TAK! Den skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram