Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

FEBRUAR BOKSEN

Indhold:

Så blev det februar og det betyder, som vanligt, en ny boks. Boksen byder både på bekendte produkter og samtidig en lille overraskelse. Lad os tage et kig på hvad denne HerreBox indeholder.

Dick Johnson - Klunkevoks:

Ja, du læste helt rigtigt! Klunkevoks! Hvis du kender sveden, lugten og kløen fra dine løg, så er Dick Johnson, svaret på dine problemer. Med denne voks, kan du vinke farvel til alt det du i forvejen ikke kan udstå. En gang for alle! Vi sørger for at lægge en brugsvejledning med i boksen, for dem der skulle være i tvivl om hvordan den skal bruges. 

klonkevoks
Man Cave - Showergel 200 ml:

Gå glad i bad med, denne showergel fra Man Cave. Den indeholder noter af citrus og egetræ. Man Cave siger selv at, denne showergel er udviklet til at løfte, styrke og stimulere med en næsten aromaterapeutisk oplevelse. Som der også står i overskriften, så kommer den i 200 ml. udgave, så den skal formentlig nok holde i et godt stykke tid.

Recipe for Men - Skægolie:

Et fejlfrit skæg starter med Recipe for Mens beroligende og konditionerende skægolie. Lavet af en frisk blanding af naturlige olier og ekstrakter, plejer, blødgør og tilføjer glans, hvilket efterlader dit skæg perfekt plejet og let at kæmme.

Grums - Ansigts scrub:

Aarhusianske Grums, hvis produkter, vores medlemmer helt sikkert har hørt om, eller prøvet før, er endnu engang tilbage i vores boks. I elsker dem, og vi elsker dem, så der var ingen tvivl om at, vi måtte bare have dem med igen. Denne gang er det, deres ansigts scrub vi har lagt til jer. Grums Raw Espresso Face Scrub er en mild 2 i 1 ansigts scrub og ansigtsmaske med genanvendt kaffegrums. For ekstra hydrering og næring, lad det sidde i 15-20 minutter som ansigtsmaske.

Recipe for men - Balsam:

Som det sidste produkt i denne februarudgave af HerreBox, har vi tilføjet Recipe for Mens hårbalsam. Denne balsam reparer og behandler håret fra rødderne til spidserne, som giver en glat finish. Resultatet er sundere og skinnende hår

HerreBox
Abonnement 

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 450-500 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Læs mere

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 450-500 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Læs mere
usermagnifiercrosschevron-down