Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLog ind

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

FEBRUAR 2023

GENTLEMEN BOX

Vi tager hul på en ny måned og det betyder selvfølgelig også en ny HerreBox. Denne gang indeholder boksen produkter, der hjælper dig med din skægpleje og håndhygiejne.

Denne måned giver vi dig alt dette i en samlet boks:
- Bløde hænder, uden sprækker og tørhed
- En velfugtet krop uden tørhed
- Velduftende armhuler
- Et blødt og gyldent skæg, uden skel (Til dig med skæg)
- En nem og glat barbering, uden irritation (Til dig uden skæg)
Ingen binding - gratis fragt.
Samlet værdi
Op til 850 kr.
Pris / mdr.
349 kr.

FEBRUAR BOX

FEBRUAR 2023

Beard Elixr 25 ml fra recipe for men

Beard Oil
- KUN til dig med skæg

Recipe for men logo
Beard Elixir fra Recipe for men er et naturligt produkt, der er specielt udviklet til at nære og fugte skægget. Det indeholder en blanding af højkvalitets olier, såsom jojobaolie, avocadoolie og argonolie, som er kendt for deres fugtgivende egenskaber. Rokua Beard Oil har en mild duft, der er lavet af naturlige æteriske olier. Dette gør det til et godt valg for dem, der ønsker at holde deres skægpleje så naturligt som muligt.
Værdi: 169 DKK.

Shampoo & Conditioner
- KUN til dig med skæg

Raw naturals
RAW Naturals Beard Shampoo and Conditioner er et produkt, der er specielt udviklet til at rengøre, fugte og nære skægget. Produktet indeholder en blanding af naturlige og økologiske ingredienser, såsom aloe vera, kokosnøddeolie og sheasmør, som er kendt for deres rengørende, fugtgivende og nærende effekt.
Værdi: 103 DKK.
Raw naturals shampoo
ShaveSafe – AfterShave repair balm

Aftershave Repair Balm
- KUN til dig uden skæg

ShaveSafe – logo
Rokua After Shave Serum er et barberingsprodukt, der beroliger, fugter og reparerer huden efter barbering. Den indeholder en blanding af naturlige og økologiske ingredienser, såsom aloe vera, granatæbleekstrakt og hyaluronsyre, som er kendt for deres beroligende og fugtgivende egenskaber.
Værdi: 229 DKK.

Clear Shaving Gel
- KUN til dig uden skæg

Recipe for men logo
Produktet er specielt udviklet til mænds barbering. Produktet er transparent og giver en tæt og glat barbering uden at skade huden. Det indeholder naturlige olier, der fugter og beskytter huden, samt E-vitamin, der har en anti-aging effekt. Clear Shaving Gel er allergitestet og fri for parabener, så det er skånsomt for selv sensitive hudtyper. Produktet er let at bruge: du skal blot påføre en lille mængde på våd hud og barbere som sædvanligt.
Værdi: 135 DKK.
Clear shaving gel
Håndcreme 50 ml fra tangent GC

Vegan Balance Håndcreme

Tangent logo
Februar boksen byder på endnu et nyt mærke, i form af svenske Tangent GC. Brandet forsøder hverdagens tilværelse med deres stilfulde og luksuriøse produkter. Med deres håndcreme, vil vi gerne stå på mål for, at dine hænder vil føle sig behaget og velplejet. Håndcremen kommer i en emballage der skaber blikfang og vil få dig til fremstå som en sand liebhaver, når du hiver den frem i offentligheden. Den indeholder naturligvis også nogle ganske interessante ingredienser, der er veganske og skånsomme for miljøet.
Værdi: 149 DKK.

Deodorant Stick

Recipe for men logo
Recipe for Men Antiperspirant Deodorant er en deodorant, der er udviklet til at bekæmpe svedlugt og svedproduktion. Produktet indeholder en blanding af naturlige og syntetiske ingredienser, såsom grøn te, kamille og aluminiumklorid, som alle er kendt for at minimere svedlugt.
Værdi: 133 DKK.
Antiperspirant Deodorant 60 ml fra recipe for men
Body Lotion fra Gentleman

Body Lotion

Sophia Beck logo
Body Lotion fra Gentleman er et produkt, der tilføjer fugt til huden og giver den forudsætningerne for at holde sig ung og frisk. Produktet indeholder en blanding af naturlige og økologiske ingredienser, samt veganske ingredienser.
Værdi: 189 DKK.
Synes du, at det ser spændende ud?
Så kickstart din plejerutine i dag - du fortjener det!
JA TAK! Den skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram