Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLog ind

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

OKTOBER 2022

GENTLEMEN BOX

Vejrskiftet kan mærkes, måske har du allerede taget lidt varmere tøj i brug, men med din plejerutine? Er den klar til oktober måned? Det bliver den i hvert fald, fordi vi har endnu en gang, valgt nogle spændende produkter til din gavn.

Denne måned giver dig alt dette i en samlet boks: En komplet ansigtsrutine, som giver dig en frisk, sundere og blødere hud. En god plejerutine til ansigtet hjælper også med holde huden ung og elastisk. Desuden får du bløde og flotte hænder, samt en bodybar med fantastiske duftnoter der smitter af på din hud. Natulige og bæredygtige produkter.
Ingen binding - gratis fragt.
Samlet værdi
+1400 kr.
Pris / mdr.
349 kr.

OKTOBER FEST BOX

OKTOBER 2022

Bodybar pomp and co

Duftnoter der passer til årstiden

Pomp and co logo
Pomp & Co har endnu engang beriget vores boks med deres lækre og velduftende bodybar. Sidst vi havde fornøjelsen af dette produkt, var tilbage i april måned og her blev den taget rigtig godt imod vores medlemmer. Dette ledte vores tanker over på den igen, særligt fordi dens duft passer også godt til de koldere måneder, hvor varmere og tunge dufte er normalvis favorable. Gnub den rundt på huden i cirkulærer bevægelser og vask den derefter af.
Værdi: 129 DKK.
Forekommer også i The Classic BOX

Hverdagsbrug i luksusklassen

Monday Sunday
Som producentnavnet også kan dreje paralleller til, så er denne håndcreme, skabt til at blive brugt i hverdagen. Hvis du har ledt efter en dermatologisk testet, vegansk certificeret og parfume-fri håndcreme, så kan der sættes flueben ud fra alle ovenstående parametre, ved denne. Få en blød hånd, uden sprækker eller rå overflader. Det vil du ikke være den eneste der satte pris på.
Værdi: 89 DKK.
håndcreme monday sunday
Face scrub grums

Tak for kaffe... grums

Grums logo
Hos Grums er man glade for kaffe, det er vist ingen hemmelighed. De er ligeledes også rigtige glade for at fremstille nichede, kvalitetsbestemte produkter og vi er mere end bare glade for at kunne have dem med i vores bokse så ofte. Den garvede gentleman har for længst opnået kendskab til Grums og deres produktsortiment gennem vores koncept. Selvom vi brander på os på at skabe inspiration og lede jer over til nye brands og produkter, så er der bare nogle som vi ikke kan slippe, Grums og deres face scrub er en af dem, fordi den bare spiller.
Værdi: 179 DKK.
Forekommer også i The Classic BOX

Det hemmelige våben

Able skincare logo
Lige efter en god omgang med førnævnte facewash, så er næste led i rutinen, er naturligvis en ansigtsserum. Her har vi valgt Able’s serum, da den simpelthen er i særklasse. Specielt til dem der virkelig døjer med tør og urenhed hud. Ligesom med deres eye gel, så er der i den grad, blevet kredset om formularen til dette produkt. Efter påføringen kan du runde din ansigtspleje af, med en ansigtscreme/moisturizer, eksempelvis den du fik i sidste måned.
Værdi: 856 DKK.
Forekommer også i The Classic BOX
Serum able skincare
Rokua face wash

Skånsom for miljøet og dit ansigt

Rokua logo
Hvad skal man benytte sig af, efter brug af facescrub? Som medlem af HerreBox, skal du kunne svare på dette. Facewash. De to produkter hører sammen og bør anvendes i forlængelse af hinanden for at skabe det bedste resultat. Dog vil en face wash også kunne bruges uden face scrub først. Vi har taget finske metoder i brug, for at sørge for at jeres ansigter står skarpt. Rokua gæstede vores boks tilbage i april måned i form af deres Face toner, denne gang skal i prøve kræfter med deres lige så formidable face wash.
Værdi: 216 DKK.
Synes du, at det ser spændende ud?
Så kickstart din plejerutine i dag - du fortjener det!
JA TAK! Den skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram