Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLOG IND

Ingen varer i kurven.

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

Ingen varer i kurven.

Maj 2022

GENTLEMEN BOX

Selvforkælelse til dig også i maj. Maj måned byder særligt på produkter der henvender sig til ansigtsplejen. Derudover er der også blevet plads til solcreme og m.m! Læs mere om boksens indhold, lige her!
Ingen binding - gratis fragt.
Samlet værdi
758 kr.
Pris / mdr.
349 kr.

PRE-SUMMER BOX

MAJ 2022

Face scrub

Nordjysk magi inkorporeret i din daglige rutine

Barberians logo
Nordjylland har i særdeleshed en masse at byde på, dog ville unikke ingredienser til plejeprodukter ikke være blandt det første, vi ville nævne, når snakken falder på den nordlige del af Jylland. Ikke desto mindre, er det faktisk lige det vi skal tale om. SØN har nemlig anvendt en organisk pilekstrakt i denne face scrub, hvis formål er at blødgøre og rense huden ganske grundigt. Faktisk er denne face scrub velegnet til dagligt brug. Så er det bare med at få skrubbet den godt ind i ansigtet og derefter skyllet af med vand.
Værdi: 139 DKK.
Forekommer også i The Classic BOX

Nok med en håndfuld

Rosenserien logo
SwedenEco/Rosenserien har beriget denne boks og snart dine hænder, med en luksuriøs håndcreme, der ikke blot holder dine hænder bløde og hydreret, men også velduftende! Vi har fået besked fra teamet bag SwedenEco/Rosenserien, at håndcremen er utrolig koncentreret og du behøver derfor ikke at anvende store mængder af det. Faktisk, så er dette gældende for alle deres produkter, da de ikke benytter vand i deres produkter.
Værdi: 150 DKK.
Handcreme
Face wash

Til morgenritualet

Barberians logo
Hvorfor ikke starte dagen med et smil på læben og velrenset ansigt? Tja, det lyder jo som en no-brainer, men det kræver jo lige at du har noget der kan hjælpe dig derhen. Smilet kan du selv stå for, så sørger vi for at du har et produkt der klarer rensningen af dit ansigt. Face wash fra SØN of Barberians vil med garanti passe godt til resten af dine morgenritualer. Med kombinationen af naturlige ingredienser, får du de bedste forudsætninger til et velplejet og velrenset ansigt. Derudover passer den virkelig godt sammen med ovenstående produkt, til efter du har brugt en face scrub.
Værdi: 129 DKK.

Få surferlooket

Sophia Beck logo
Skal frisuren stå rigtig skarpt, så kan du med fordel begynde at bruge en saltvandsspray til den anledning. Gentlemans produktsortiment er som altid, fremstillet af veganske ingredienser.
Værdi: 100 DKK.
Forekommer også i The Classic BOX
Saltvandsspry gentleman by sophia beck
I love eco essentials solcreme

Den perfekte partner til de solrige dage

Logo I Love Eco Essentials
Sommer er på vej og derved også de sindssyge UV-stråler. Dog elsker vi solstrålerne, for uden dem, ingen D-vitamin eller gylden farve. Heldigvis kan vi minimere skaderne ved brug af solcreme. Denne innovative mineralbaserede solcreme giver dig sikker og effektiv bredspektret beskyttelse mod solens stråler med både UVA/UVB filter, vel at mærke uden at gøre dig hvid som et lagen. Solcremen føles let på huden og de naturlige mineraler påføres på huden uden at de bliver absorberet ind i kroppens system. Sikker, beskyttende og effektiv. Nyd solen med god samvittighed!
Værdi: 180 DKK.
Forekommer også i The Classic BOX
Synes du, at det ser spændende ud?
Så kickstart din plejerutine i dag - du fortjener det!
JA TAK! Den skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram