Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLog ind

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

DECEMBER 2022

GENTLEMEN BOX

Ah, december. Sikke en måned vi går i møde. Der skal handles, spises, hygges og fejres. Det kan hurtigt medføre en masse travlhed og måske glemmer du lige selvplejen? Ingen grund til bekymring, for det skal vi nok hjælpe dig med. December boksen er julegaven til dig og din personlige pleje.

Denne måned giver dig alt dette i en samlet boks: Blød, ren og velfugtet hud, samt en forebyggelse mod rynker. En blød krop, uden sprækker og tørhed. En velduftende krop efter badet, som dertil også blivet dybderenset. Derudover tilpasses boksen til om du har hår eller ej, da der er produkter som giver glans og styling til din frisure, som holder hele dagen. Desuden hjælper indholdet mod udtørret hår. Til dem uden hår, vil hovedbunden få en vild omgang med produkter der hjælper mod tørhed og irritation. Derudover får alle medlemmer lov til at prøve en eksklusiv parfumeprøve.
Ingen binding - gratis fragt.
Samlet værdi
+1500kr.
Pris / mdr.
349 kr.

GENTS-MAS BOX

DECEMBER 2022

Able skincare natcreme

I woke up like this

Able skincare logo
Giv din hud de bedste forudsætninger for at blive plejet, uden at du skal gøre dig de store anstrengelser. Dette produkt arbejder nemlig mens du sover. Byd velkommen til natcremen fra Able skincare, som er med i vores bokse for første gang. Gå velplejet i seng, og stå endnu mere velplejet op. 
Værdi: 737 DKK.
Forekommer også i The Classic Box

Eksklusive duft til ekslusive mennesker 

Nordbrands logo
Der findes et væld af parfumer derude, nogle falder i ens smag, andre gør ikke. Dog kan det at finde frem til en ny parfume, godt være lidt af at et arbejde, særligt fordi man ikke ønsker at gå ud og spendere flere hundrede kroner på en, for så ikke at bruge den. Derfor får du nu muligheden for at prøve kræfter med en ganske særlig parfume. Essentric Molecules har lagt alt deres fokus i at producere nogle ganske interessante dufte og mindre på fancy tv-reklamer. I december boksen får du muligheden for at prøve Molecule 01, hvis eneste duftnote består af Iso E Super, en syntetisk ingrediens, der bruges i mange parfumer på grund af dens cremede, træagtige duft. Det der gør denne parfume unik, er dens evne til at dufte anderledes på personen der bruger den. Desuden kan parfumen bruges som forstærker til andre parfumer. 
Værdi: 133 DKK.
Forekommer også i The Classic Box
Molecule 01 Parfumeprøve fra Essentric Molecules
recipe for men shampoo

Den bedste opskrift til velplejet hår

Recipe for men logo
Så landede der en dybderensende shampoo til dig og dit hår! Her er tale om en lige til og effektiv shampoo. Den ikke-olieagtige, reparerende formel er rig på plejende betain, hvilket gør den perfekt også til beskadiget eller bleget hår. Recipe for men er en af yndlingsmærkerne i HerreBox, og derfor er du sikker på et topprodukt og en top effektivitet. Nyd denne lækre shampoo!
Værdi: 155 DKK.

Krigerisk attitude

Barberians logo
Få sat garnet op til de store begivenheder med denne ekstraordinære hårvoks/pomade fra Barberians CPH. Hårvoksen/pomaden kommer med medium hold, som sørger for, at du ikke skal bekymre dig om frisuren sidder som den skal gennem hele dagen. Vi også tænkt på at der selvfølgelig er stor forskel på vores medlemmers hårtype og længde, hvilket er derfor vi netop har valgt en voks/pomade, der passer til de fleste. 
Værdi: 225 DKK.
Forekommer også i The Classic Box
Hovedbundsolie

Få ordnet kraniet

Sophia Beck logo
Til dem der har valgt “ikke hår” har vi sørget for en lækker hovedbundsolie, der holder hovedbunden sund og velfugtet. Her får du nogle udvalgte fordele med fantastiske resultater: Farvel til tør hovedbund og skæl. Stimulering af mikrocirkulationen i hovedbunden og maksimerer derved røddernes evne til at gro. Giv dig selv en synligt sundere hovedbund med denne olie. 
Værdi: 240 DKK.

Fugt til skallen

Sophia Beck logo
Det sidste produkt til dem uden hår, har du mulighed for at få en lækker creme fra Gentlemans der plejer issen. Du får derfor en hovedbundscreme med i boksen i stedet for hårvoks. Denne creme hjælper din hovedbund mod tørhed og reducere rødme.
Værdi: 179 DKK.
Forekommer også i The Classic Box
Creme til hovedbunden
recipe for men showergel

Rens din krop i luksus fra Sverige

Recipe for men logo
Man skulle ellers tro, at vi havde været hele Recipe for mens sortiment igennem, men der er faktisk stadigvæk et par af deres produkter som størstedelen af vores medlemmer ikke har prøvet. Deres shower gel er en af dem. Ganske rigtigt som navnet antyder, så vil du også føle dig ultra clean efter anvendelse af denne her. Den er fremstillet i Sverige og er bestående af 100% veganske råvarer. Den både fugter og blødgøre kroppen, samt modvirker rødme og irritation. 
Værdi: 155 DKK.
Forekommer også i The Classic Box

Tid til olieskift

Sophia Beck logo
I samme ånd som de hellige tre konger (hvis man tror på den slags), så giver vi også en olie til vore kære medlemmer. Gentleman har hjulpet os med at få lavet en kropsolie der nærer og holder huden velkørende. Anvend den eksempelvis et stykke tid inden du skal i bad. Den er ligeledes bare supergod at anvende ved generel tør hud. Det kan kræve lidt tilvænning at smøre kroppen ind i olie, men du vil elske det! Olie efterlader ingen spor, andet en velplejet hud. Det er ren selvpleje.
Værdi: 160 DKK.
Synes du, at det ser spændende ud?
Så kickstart din plejerutine i dag - du fortjener det!
JA TAK! Den skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram