Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

hudpleje

GODE RÅD TIL DIN HUDPLEJE

Hvad er hudplejen?

God hudpleje er noget som alle har behov for. Både mænd og kvinder, børn og ældre har alle brug for sund hud. Der er dog forskel på hvordan du skal pleje din hud  i forhold til alder, køn, hudtyper, hudens tilstand osv. Der er også stor forskel på hvor højt hudplejen vægter mellem kønnene. Kvinder bruger oftest mere tid og energi på hudpleje end mænd. Mænd er mindst lige så meget brug for at bruge tid på deres hud som kvinder. Derfor er det vigtig som mand at bruge energi og tid på huden.

God hudpleje er at pleje sin hud efter de behov og krav den har til dig. Har du problemer med uren hud, forkølelses sår, eksem, tør hud eller hudlidelser, så er det ekstra vigtigt for dig at pleje din hud ud fra dens behov. Dette betyder dog stadig at folk uden hudproblemer gør sig umage for at beskytte denne “perfekte” hud.

Hvad er en god hudpleje?

Vores hud er et ganske fantastisk legeme og beskytter vores krop mod bakterier, varme/kulde, fugt, snavs og alt andet udefra. Det er derfor vigtigt at du passer på din hud. desværre er der mange der først begynder at tænke på deres hud når der opstår problemer med den. Det vigtigste er at du både som mand og kvinde pleje din hud året rundt og ikke kun i perioder.

Følg nogle få råd, lev sundt og brug gode plejeprodukter til din hud. Læs hvilke råd og produkter der ville være gode for dig.

Enkle råd til god hudpleje:

  • Vask og rens din hud. Det vigtigt at du renser og vasker din hud. Det kan du gøre med Face Wash til ansigtet, Body wash til kroppen. Du kan med fordel benytte Face scrubs til ansigtet og Body scrubs til kroppen, når du renser din hud. Det er desuden en god ide at vaske din hud af efter rensningen med milde sæber som skåner din hud.
  • Giv din hud fugt. Når du har renset og vaske din hud er det vigtigt du bruger en god creme til at aflsutte processen. Brug  Face Cream til ansigtet og Body Lotion til kroppen, så du opretholder eller genskaber en god fugtbalance i huden. Det vigtigt at din uden hverken bliver for tør eller for fugtigt (fedtet)
  • Beskyt din hud fra solen på den rigtige måde. Sol er godt for dig og din hud, men kun i de rette mængder. Solen giver vigtige vitaminer, men hvis man “overforbruger” solen kan det ende med at gøre mere skade end gavn. Brug solcreme og hold din hud væk solen på de rigtige tidspunkter.
  • Lev sundt. En sund livsstil giver en rigtigt god effekt på din krop, det vil sige også din hud. Ved at spise sundt, drikke det rigtige, dyrke motion og holde sig væk fra rygning, vil du få en meget sundere hud.

Herrebox har mange af disse produkter i sortimentet. Et medlemskab hos HerreBox giver dig bl.a. produkter til at styrke din hudpleje. Vi tager dig igennem junglen af pleje produkter og giver dig den perfekte palette af produkter til din mandlige pleje hver måned. Bliv medlem.

usermagnifiercrosschevron-down