Gør dig klar til festen

Vi alle vil gerne gøre en ekstra indsats en gang i mellem, fordi der er noget særligt på spil. Hvilket nok også er derfor du gerne vil fremstå så skarp som overhovedet muligt ved disse særlige begivenheder. 

Der er mange måder at gøre det på og nogen skal måske have den helt store tur, med klipning, trimning af skægget og ansigtspleje osv. Selvfølgelig kan alt formentlig ikke gøres derhjemme, men du kan faktisk gøre en hel del, så skal du blot planlægge dig ud af en tid hos frisøren. 

Festen fortjener et trimmet skæg 

Lad os tage et kig på det basale, her burde du starte med et få trimmet skægget. Gør dig selv den tjeneste og sørg for at ansigtet er fugtigt inden du tænder for maskinen. Trim mod hårrødderne, det mindsker fremkostmen af røde knopper. 

Et bad kan gøre underværker 

Når du er færdig med trimningen, kan du passende hoppe i badet. Få skyllet kroppen godt og grundigt, tag så derefter din shampoo frem og tilføj det til håret. Husk, for meget shampoo, efterlader din hovedbund tør og irriteret, hvilket skaber skæl. Lad shampooen sidde i håret i et par minutter, inden du skyller den ud. 

I mellemtiden kan du påføre kroppen en showergel, bodywash eller lign. Har du en vaskebørste, kan du bruge den til at få skrubbet de døde hudceller. Endvidere vil dette efterlade kroppen mere skinnende.

Festen
En mand der er klar til Festen

Inden festen. Brug parfume 

Som nævnt i sådan finder du den rigtige parfume, så kan du få meget mere ud af din parfume, såfremt du bruger den korrekt. Til at starte med, drop det der, med at gnide parfumen mellem dine pulsårer omkring dine hænder. Dette ødelægger faktisk duftnoterne i parfumen og får den til at fordufte noget hurtigere. I stedet for, bør du lade den tørre ind i huden. 

Generelt set, så er det en god ide at sprøjte parfume ved pulsårerne, så længe du lader den tørre ind. Er din hud tør, vil du også opleve at parfumens effekt er forringet, da den har sværere betingelser for at trænge ind. En omgang bodylotion efter badet er derfor bestemt anbefalelsesværdigt, for at opnå de bedste forudsætninger for at holde på duften i flere timer.   

Her var der nogle forskellige tips og råd til, hvordan du står med de bedste kort på hånden, når det handler om at være klar til de vigtige begivenheder. Vi har tilmed haft parfumer med fra Neotantric fragrances i vores bokse, så det er noget du godt kan forvente at modtage gennem din tid som medlem.