Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Guide til god og maskulin fodpleje

God fodpleje

Du vil gerne have god fodpleje! Men hvordan? Du skifter måske imellem flere forskellige par sko og købe nye af og til, modsat sko, skal dine fødder holde hele livet. Derfor er det vigtigt at du vedligeholder og passer godt på dem. I denne guide kommer vi ikke ind på hvilke slags sko du burde/burde ikke benytte dig af, men i stedet hvordan opretholder en sund fodpleje som helhed. Nedenunder kan du læse om de forskellige trin vi har udvalgt til dig, der ønsker det bedste til dine gåmakkere for livet.

Skift jævnligt dine sokker 

Skift dine sokker jævnligt og gerne dagligt, på den måde undgår du at der opstår svamp og lugtgener. Ligeledes slipper du også af med ildelugtende fødder som ingen rigtig bryder sig om. Hvis du bor sammen med andre, vil de helt klart også foretrække lidt ekstra tøjvask end lugten af sure tæer i daglig stuen. 

Dine fødder skal også motioneres 

Hvis du hører til den del af befolkning der ikke anvender fødderne men derimod hænderne, når man skal spise, er der en vældig god chance for at du, ikke får motioneret dine fødder og tæer tilstrækkeligt. Brug lige et par minutter om dagen på at sprede dine tæer og vippe fødderne op og ned, dette styrker kredsløbet og din bevægelighed. 

Klip lige over    

For at undgå smerten ved negroende tånegle, skal du klippe dem lige over, fremfor at klippe dem i siderne. På den måde mindsker du chancen for at de vokser nedad og skaber betændelse. Du skal selvfølgelig opsøge læge så snart du fanger mistanke. 

Tør dine fødder ordentligt efter badet

Hudsvamp lever under fugtige forhold, derfor er det vigtigt at du tørrer dine fødder grundigt efter badet. Sørg også for at komme ind imellem tæerne.  

Brug fugtighedscreme til fodpleje

Et særdeles godt tip til fodpleje, er at bruge en fugtighedscreme eller decideret fodcreme efter du har været i bad. Det efterlader fødder hydreret og modstandsdygtige overfor hård/tør hud.

Vi har fx haft en fodcreme med fra SASCO

Kunne du også tænke dig at prøve HerreBox?

Lad os hjælpe dig med din daglige pleje på en enkel, billige og nem måde.
Bliv medlem
usermagnifiercrosschevron-down