Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Handelsbetingelser

Om HerreBox

HerreBox I/S – CVR nr. 41212861

Havdrupvej 21, st. tv.

2700 Brønshøj

E-mail: support@herrebox.dk

HerreBox er en månedlig boks til mænd, med 4-6 pleje produkter i. Boksens indhold vil altid være en overraskelse og indholdet af boksen varierer fra måned til måned!

Levering

Vi sender din første HerreBox indenfor få dage efter bestillingsdato, som en prøveboks. Du modtager derefter din HerreBox månedligt, og den sendes ud med DAO den 3 arbejdsdag i måneden. HerreBox bliver som udgangspunkt sendt uden omdeling, og den vil som oftest være fremme på nærmeste pakkeshop indenfor 1-4 hverdage. Du får en sms/mail fra DAO med informationer om pakken, og hvor du kan hente den. Ved problemer med levering bedes du kontakte os via e-mail (support@herrebox.dk), eller kontakt os direkte på 22985011.  

 

Aftalen

Når du bestiller en HerreBox, får du automatisk en ny HerreBox hver måned. Vi sender kasserne senest d. 4 i måneden. Vi trækker dog pengene fra din konto d. 1 i måneden. Når du køber din første HerreBox bliver  du trukket penge for boksen med det samme. Den bliver leveret efter 2-4 dage. Du vil derefter blive opkrævet penge hver d. 1 i måneden indtil du melder dig ud. 

Ved køb, giver du automatisk HerreBox lov til løbende at trække betaling for dit medlemskab indtil du opsiger din abonnementsaftale.

 

Opsigelse

Ønsker du at opsige dit medlemskab hos HerreBox skal du sende din opsigelse i en e-mail til os på support@herrebox.dk

I mailen skal du skrive at du ønsker at opsige dit medlemskab og informere os om nedenstående oplysninger:

– Dit fulde navn
– Din adresse 
– Den e-mail du har tilmeldt dig med

Du vil herefter modtage en bekræftelse på din opsigelse. Det er vigtigt at du gemmer denne bekræftelse.

Bemærk venligst, at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere din HerreBox, eller at lade være at betale. Du vil derfor hæfte for HerreBox(erne), returfragten og ny forsendelsesfragt.

 

Pris og betalingsbetingelser

Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms. 

Det er dit ansvar at der i den datoperiode der hedder 30. -1 i hver måned, at der er penge på den konto som er tilknyttet det betalingskort, som du har benyttet ved tilmelding, således vi kan trække betalingen.

 

Kreditkortbetaling

Vi bruger Stripe payment, og tager følgende betalingskort: Visa/Dankort, MasterCard og American Express. 

 

Refundering og fortrydelsesret

Såfremt du er en forbruger, kan du lovligt ombestemme dig inden for 14 dage (“fortrydelsesfrist”) fra den dag du modtager et HerreBox. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage. Det er også muligt at afbestille din næste HerreBox indtil d. 29 i måneden.   

 

E-mail udsendelse

HerreBox forbeholder sig retten til at sende e-mails ud til dig, når der sker ting som vi vurderer, kan være interessante for dig.

 

Ophavsret

HerreBox I/S har ophavsretten til alt materiale på HerreBox.dk

usermagnifiercrosschevron-down