Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

HERREBOX PLUS - MEDLEMSKLUB
- SELVFORKÆLELSE TIL MÆND

Beauty box til mænd

Hvad er HerreBox Plus?

HerreBox plus er en fordelsklub til vores elskede medlemmer, som kvit og frit følger med abonnementet! HerreBox Plus er vores måde at sige tak for dit medlemskab! Det er selvfølgelig noget vi sætter stor pris på og derfor vil vi gerne give et stort “selvtak” tilbage på. Med HerreBox Plus kan du opnå unikke fordele fra udvalgte selvforkælelse-oplevelser.

Vi har sørget for at du kan opnå fede rabatter på de ting du går og ønsker dig. Det er en ekstra fordel som følger med i dit medlemskab hos HerreBox. Det vil sige du automatisk er tilmeldt HerreBox Plus når du tilmeldt enten HerreBox Abonnement eller HerreBox QuarterBox. Du vil også automatisk blive meldt ud af HerreBox Plus når du pauser dit medlemskab hos HerreBox. 

Forsæt med at bliv inspireret og forkælet samtidigt med du sparer tid, energi og penge på dine pleje produkter. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, HerreBox klare resten!  Begynd at nyd de mange fordele ved HerreBox plus i dag. 

Mvh. HerreBox Teamet - Selvforkælelse til mænd 

 

FORSLAG TIL DIG I DENNE MÅNED

Drømmer du om at opnå din ideel vægt?

    

SPECIEL RABAT KUN FOR DIG - 50 DKK RABAT PÅ

WeightWorld

Gyldig: 16.04.2021 - 30.06.2021

HerreBox kan tilbyde dig rabat til at opnå din ideel vægt! Få 50 kr. rabat på ordre over 550 kr. 

WeightWorld har siden 2005 hjulpet mænd og kvinder i hele Danmark med at komme tættere på deres ideel vægt. Brandet er velkendt i Danmark, servicen er høj og produkterne af allerbedste kvalitet. 

Rabatkode: HERREBOX50

 

LÆS MERE

HerreBox kan tilbyde speciel rabat - 100 kr. rabat på

WeightWorld

Gyldig: 16.04.2021 - 30.06.2021

HerreBox kan tilbyde dig rabat til at opnå din ideel vægt! Få 100 kr. rabat på ordre over 1000 kr. 

WeightWorld har siden 2005 hjulpet mænd og kvinder i hele Danmark med at komme tættere på deres ideel vægt. Brandet er velkendt i Danmark, servicen er høj og produkterne af allerbedste kvalitet.

Rabatkode: HERREBOX100

 

LÆS MERE
 

FAVORITTER I DENNE MÅNED

Spar penge på årets sommerhus tur!

Lidt om DanCenter DK

Med over tres års viden og erfaring, DanCenter, en del af Oyo Hotels & Homes, er blevet en af ​​de største europæiske aktører inden for sommerhuse. Hvert år mere end 660.000 gæster fra primært Danmark, Sverige, Norge, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien og Storbritannien ophold i et af de DanCenter feriehuse. I alt er der tale om mere end 4,5 millioner overnatninger om året.

Hos DanCenter, får forbrugerne et bredt udvalg af 27.000 unikke, online reserveres feriehuse for alle typer af ferie i 24, primært europæiske lande. Med DanCenter, er forbrugeren sikret en vellykket ferie. Der er altid en DanCenter for en uforglemmelig ferie: DanCenter har en overraskende og bred vifte af unikke feriehuse til sommerferien, en weekend væk eller en uge vintersport. Unikke feriehuse med regionens-typiske funktioner i smukke steder, hvad enten kysten, højt oppe i bjergene eller centralt i byens centrum. Feriehusene er personligt vurderet i henhold til strenge kriterier, ved in-house specialister og lokale købere, der kender området godt, før de tilsættes til DanCenter tilbud. Kvaliteten overvåges løbende sammen med husejere. Desuden gæsters tilbagemeldinger spiller en vigtig rolle. DanCenter bestræber sig på at anvende de nyeste teknikker på et bredt niveau.

Disse tilbud kan HerreBox tilbyde på DanCenter Dk

Spar 750 DKK - På din sommerhus oplevelse hos DanCenter DK

UDLØBER SNART: Gyldig: 13.05.2021 - 01.07.2021

Krav: Min order value : 8500DKK

Rabatkode: DAN750OFF

 

SE MERE

Spar 200,- på ferieboliger hos DanCenter DK

 

Gyldig: 01.05.2021 - 01.07.2021

Krav: Ingen krav

Rabatkode: DAN200OFF

 

SE MERE

Vil du gerne have et sundere og gladere liv?

 

  Nævn du medlem af HerreBox for at indløse tilbuddet:

Online Coaching forløb med Klaus Riis til kun 1199,- pr måned uden binding og ingen opstarts gebyr.   

( Normal pris 1500,- plus 1000,- i opstarts gebyr ) 

 

 

HVAD KAN DU FORVENTE FRA ET ONLINE COACHING FORLØB MED KLAUS?

 
Med Klaus' egne ord;
Jeg tilbyder dybdegående coaching der ikke blot vil give dig en sundere og mere fit krop, men også en allround bedre og mere glad dig.

Sammen, via god kommunikation og de rette værktøjer, optimere vi din krop og dit sind så du vil få mere energi og livsglæden tilbage, og lære at leve med en mere balanceret og positiv tilgang til kost og træning.

Jeg tror på at vi alle har noget stort i os. De fleste ved blot ikke hvor de skal starte, ikke har de rette værktøjer eller ikke ved hvordan de skal tages i brug.

Jeg går i dybden med hver enkelt person, finder problemet, skaber resultater og laver en vedvarende løsning. Erfaring fra at have boet og arbejdet med dette i 6 lande og 18 år, gør at jeg skiller mig ud.
 
     
 


HVEM ER KLAUS?
Jeg hjælper mennesker med at forbedre deres livskvalitet.
Jeg har hjulpet mennesker med at skabe sunde livsstilsændringer gennem 18 år.

Over 2000 klient succeshistorier, fra hele verden har nået deres mål via min service, erfaring og ekspertise på 3 forskellige sprog

Mentalt hjælper jeg til med personlig udvikling af selvtillid, at finde kærligheden for en selv, troen på sig selv og at motivere sig selv via sports psykologi.

 
Fysisk hjælper jeg til med at Biohacke din; kost-, træning-, cardio-, kosttilskud- og søvnoptimering, samt booster dit immunforsvar, din overall følelse af wellbeing og dine kognitive evner for ikke blot at have en sund og velfungerende krop, men også sund og hurtigt tænkende hjerne.

Jeg har 25 års trænings erfaring, men endnu vigtigere er at jeg har arbejdet med andre mennesker og coachet dem til en sundere livsstil i over 18 år. Udover min erfaring har jeg mange certificeringer og eksamensbeviser inden for sportsernæring, sportsfysiologi og kropsanatomi, Sportspsykologi, Neuroplasticitet, Biohacking af din hjerne, CPR / AED, fitnessinstruktør og personlig træner.

Samt jeg var den første danske mandelige bodybuilder til at vinde et IFBB pro kort.
 
Udfyld hans kontaktformular og nævn HerreBox for at opnå tilbuddet!

 

   
LÆS MERE

Mangler du en gave til kæresten?

Få også gratis fragt ved køb over 360,-

Gyldig: 25.01.2021 - 30.06.2021

HerreBox kan også tilbyde gratis fragt ved køb over 360,- på alle ordre hos Ador DK

Tjek deres store udvalg ud og find det helt rigtige til dig eller din veninde!

Rabatkode: SHIP2021

 

LÆS MERE

FÅ 10% RABAT PÅ HELE SHOPPEN HOS ADOR

Gyldig: 25.01.2021 - 01.07.2021

Du kan både finde smykker, tøj, sko eller pleje produkter til damen eller dig selv!

ADOR.com er en professionel online modetøjsbutik. På AODR.com kan forbrugerne finde tusinder af produkter, der tilbydes til utrolige priser.

Rabatkode: ADORS10

Se hvad de kan tilbyde her:

LÆS MERE

Få rabat på dine yndlingsprodukter fra abonnementet!

maj boksen

Få 30% på alle produkter i shoppen!

Gyldig: Så længe du er medlem hos os 

Som medlem kan vi tilbyde dig dine yndlingsprodukter meget billigere end andre steder. Du kan nemlig finde dine favoritter i vores shop og spare en masse penge på dem.

Har du prøvet et produkt hos HerreBox og tænkt: det vil jeg faktisk gerne have igen? Det er der mulighed for nu. Vi kan tilbyde dig alt på vores shop til konge priser. Tjek det ud og find dine favoritter. 

Rabatkode: herreboxplus

 

TIL SHOPPEN!

Har du spørgsmål? - Kontakt os

Har du spørgsmål til HerreBox Plus eller andet så kontakt os.

usermagnifiercrosschevron-down