Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Januar BOKSEN

Indhold:

Først og fremmest, vil vi gerne ønsket vores medlemmer et rigtig godt nytår, vi håber i alle sammen er kommet godt ind i det nye år. Vi fra HerreBox håber virkelig at, 2021 har bedre nyheder at i vente end sidste år kunne præstere. Vi starter året ud, med en januar boks og den kan i læse mere om, lige her.

Proraso - Parfume:

Proraso har formået at fremstille en ”rigtig” mande parfume og den tænkte vi, at vores medlemmer ikke skal snydes for. Vi håber i vil tage kærligt imod den og lade jer blive inspireret til at, udvide jeres horisont indenfor parfumeverdenen.

Oldschoolman - Barberforklæde;

Denne Barberforklæde er til dig, der er træt af oprydningsarbejdet efter en god omgang barbering. Du skal ikke længere bekymre dig om at der flyder med hår i hele vasken eller på gulvet. Med dette barberforklæde skal du blot sætte sugekopperne fast på en overflade og derefter benytte låsemekanismen til, at sætte den fast rundt om halsen.

Søn of Barberians - Ansigts creme:

Søn of Barberians har beriget vores medlemmer med en lækker ansigtscreme. Påfør denne ansigtscreme om morgenen, for at gå en forfriskende og velplejet dag i mød

Overraskelse

Der var i denne bokse 2 overraskelser med.

HerreBox
Abonnement 

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 450-500 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Læs mere

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 450-500 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Læs mere
usermagnifiercrosschevron-down