Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

juleboksen
DECEMBER 2021

JULEBOX

Julen nærmer sig og gaveræset tager til, men frygt ej! HerreBox.dk har været godt i gang med at finde en lille gave til vores medlemmer, der kommer sammen med december udgaven af abonnementet. Lige nedenunder kan du læse mere om hvilke produkter der forekommer i boksen og hvad vi har udvalgt af gave til jer!

JA TAK! Det skal jeg have
Ingen binding – Gratis fragt.

DENNE MÅNED - JULEBOX

recipe for men showergel

Opskriften på et godt bad

Ultra Clean Shower Gel fra Recipe For Men

Shower gel til når du har svedt lidt for meget, over alt den julemad du har indtaget eller til når du bare har brug for lidt friskhed. Faktisk så er det vigtigt, særligt i de kolde måneder at, holde huden hydreret. Denne shower gel efterlader din hud blød og komfortabel, samtidig med at den giver dig det energi boost, du mangler om morgenen.    

Forekommer også i:
ikon

HerreBox Basic

parfume

Din nye personlige duft

Neotantric parfume 100 ml EDT

Inferno E Paradise Eau de Parfum er designet til at ramme sanserne hårdt og indhylle dig i sin søde, krydrede og forførende duft. Perfekt til den moderne mand. Vi fra HerreBox.dk har været så heldige at være blandt nogen af de første i Danmark til at distribuere den og det skal i selvfølgelig have glæde af.

Bergamot, sort peber og safran forsyner duften med krydderi og et strejf af det eksotiske med sin berusende kombination af sød røgelse og blomme. Denne eksotisk, søde blanding smeltes derefter sammen med tonkabønner, patchouli, sandeltræ og rav.  

deodorant stick

Duften af succes

Antiperspirant deodorant fra Recipe For Men

Jaja, vi forstår at julen dufter af hjemmebag, nelliker og kanel, men hvis du alligevel gerne vil skille dig ud, bare en smule, så tilbyder denne deodorant et quickfix. Den er endda alkoholfri, så kan du med god samvittighed drikke en “lille en” mere. 

Forekommer også i:
moisturizer

Fugt de helt rigtige steder

Facial moisturizer fra Recipe For Men

Undgå at huden bliver lige så tør som svigermors hjemmelavede peberkager, som du af ren venlighed, tvinger ned. Denne moisturizer er et "must" i december! Bør anvendes dagligt, sørg for at påføre den, efter du har skyllet ansigtet med vand.

Forekommer også i:
Toitletaske fra recipe for men

Den moderne gentlemans taske

Toilettaske i læder fra Recipe for men

Som en lille julegave, har vi lagt en lækker toilettaske med til jer, så i med stil kan transportere jeres personlige plejeprodukter hvor end i tager hen. Tasken er i høj kvalitet og lavet af  læder, som udstråler elegance, på den klassiske facon.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start din plejerutine i dag – du fortjener det!
Jeg fortjener det

Året 2022

Teaser til 2022

Et nyt år nærmer sig og hold da op et år det har været! Du kan begynder at glæder dig til året 2022. Vi er i gang med at lave et helt årshjul for hele 2022, så vi får tegnet og tilrettelagt hele din pleje næste år. Der kommer mange flere spændende og nye brands, der kommer nye produkter og mange flere fordele. Meld dig ind nu og glæd dig til året 2022. 

NOVEMBER MÅNEDS VÆRDIER: 

herrebox ikon

HerreBox abonnement: 
Værdi: over 1000,-

Din pris - 349,-/måned
quarterbox ikon

QuarterBox 
Værdi: 1000

Din pris - 349,-/ hver 3. måned
basic ikon

HerreBox Basic: 
Værdi: over 1000,-

Din pris - 199,-/måned
usermagnifiercrosschevron-down