Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

juleboksen
DECEMBER 2021

JULEBOX

Vi fra HerreBox.dk, ønsker alle vores medlemmer en rigtig god jul og det gør på vores helt egen måde! Nemlig ved at byde jer velkommen til december udgaven af HerreBox abonnementet. Lige nedenunder kan du læse mere om hvilke produkter der forekommer i boksen og hvad vi har udvalgt af gave til jer!

DENNE MÅNED - JULEBOX

recipe for men showergel

Opskriften på et godt bad

Ultra Clean Shower Gel fra Recipe For Men

Shower gel til når du har svedt lidt for meget, over alt den julemad du har indtaget eller til når du bare har brug for lidt friskhed. Faktisk så er det vigtigt, særligt i de kolde måneder at, holde huden hydreret. Denne shower gel efterlader din hud blød og komfortabel, samtidig med at den giver dig det energi boost, du mangler om morgenen.    

parfume

Din nye personlige duft

Neotantric parfume 100 ml EDT

Inferno E Paradise Eau de Parfum er designet til at ramme sanserne hårdt og indhylle dig i sin søde, krydrede og forførende duft. Perfekt til den moderne mand. Vi fra HerreBox.dk har været så heldige at være blandt nogen af de første i Danmark til at distribuere den og det skal i selvfølgelig have glæde af.

Bergamot, sort peber og safran forsyner duften med krydderi og et strejf af det eksotiske med sin berusende kombination af sød røgelse og blomme. Denne eksotisk, søde blanding smeltes derefter sammen med tonkabønner, patchouli, sandeltræ og rav.  

moisturizer

Fugt de helt rigtige steder.

Facial moisturizer fra Recipe For Men

Undgå at huden bliver lige så tør som svigermors hjemmelavede peberkager, som du af ren venlighed, tvinger ned. Denne moisturizer er et "must" i december! Bør anvendes dagligt, sørg for at påføre den, efter du har skyllet ansigtet med vand.

deodorant stick

Duften af succes

Antiperspirant deodorant fra Recipe for men

Jaja, vi forstår at julen dufter af hjemmebag, nelliker og kanel, men hvis du alligevel gerne vil skille dig ud, bare en smule, så tilbyder denne deodorant et quickfix. Den er endda alkoholfri, så kan du med god samvittighed drikke en “lille en” mere. 

Toitletaske fra recipe for men

Den moderne gentlemans taske 

Toilettaske i læder fra Recipe for men

Som en lille julegave, har vi lagt en lækker toilettaske med til jer, så i med stil kan transportere jeres personlige plejeprodukter hvor end i tager hen. Tasken er i høj kvalitet og lavet af  læder, som udstråler elegance, på den klassiske facon.

Året 2022

Teaser til året 2022

Et nyt år nærmer sig og hold da op et år det har været! Du kan begynder at glæder dig til året 2022. Vi er i gang med at lave et helt årshjul for hele 2022, så vi får tegnet og tilrettelagt hele din pleje næste år. Der kommer mange flere spændende og nye brands, der kommer nye produkter og mange flere fordele. Vi glæder os helt vild og vi håber du gør det samme!

pleje produkter

Få rabat på
tidligere produkter

Mangler du lige nu et bestem produkter du før har modtaget hos HerreBox? Så spar pengene og genkøb produktet her. Som medlem får du 30% på alle vores produkter.

Se mere

Bag om denne
måneds brands

Vil du gerne vide mere om historien bag de brands vi har med? Heldigt! Her kan læse de forskellige brands historier og grunden til de er med i HerreBox.

Se mere

Historien bag denne måneds brands

Kom bag om denne måneds brands

Bag om Recipe For Men

Hudpleje tiltænkt de skandinaviske vejrforhold

Hos HerreBox, har vi gentagende gange benyttet os af, Recipe for men og det er der flere gode grunde til. Først, lidt om selve mærkets historie.

Det svenske mærke har eksisteret siden 2002 og fokusset lægger ikke på at, følge de hotteste trends indenfor hudpleje segmentet. Derimod har de siden deres opstart, valgt at arbejde problemorienteret og på den måde, fokusere på håndgribelige og synlige resultater.

Selve designet er holdt minimalistisk med den i øjenfaldende røde farve og den hvide etikette, hvorpå produktet bliver introduceret og tilmed en brugsanvisning. Recipe for men har også 2 andre tilhørende brands, i form af Recipe for men C/O og Raw Naturals, disse to er normalt også til at finde i vores HerreBox abonnementsbokse.

usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram