Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

JUNI BOKSEN

Indhold:

Det er nu endnu engang blevet til tid at, afsløre hvilke produkter der forekommer i HerreBox abonnementet. Læs med her og bliv klogere på hvilke produkter der har fundet deres vej til juni boksen. Boksen har en værdi på over 750,-

DENNE MÅNED - JUNI BOKSEN 
(VÆRDI OVER 750,-)

Fugtighedscreme til ansigtet Recipe for men 75ml. 

 

Fugtighedscreme til ansigtet Recipe for men 75ml. 

Svenske Recipe for men, er bestemt ikke noget ukendt brand i forhold til, hvad vi tidligere har haft med i vores bokse. Det svenske mærke gæster endnu engang, HerreBox abonnementet i form af deres lækre fugtighedscreme til ansigtet. Den passer til alle slags hudtyper, lige fra tør til ekstra følsom.

 

Face cream recipe for men

 

Solcreme fra Recipe for men 30 SPF 75ml. 

Både med i HerreBox Abonnement & HerreBox Basic Abonnement

Nu når sommeren står for døren, er det helt på sin plads at, værne mod solens uv-stråler. Hvilket også er derfor, vi har udvalgt denne solcreme til jer. En hurtigt absorberende creme, der hjælper med at beskytte din hud mod farerne ved kort og langvarig soleksponering. Den kan bruges i byen, i ørkenen eller på stranden, effekten forbliver den samme!

 

 

Håndlotion

 

Limited Edition håndlotion 250 ml. 

Både med i HerreBox Abonnement & HerreBox Basic Abonnement

Vi har gennem vores leverandører, fået fremskaffet en særlig håndlotion udelukkende til vores medlemmer! En velduftende og dyb fugtgivende håndlotion, tilført plejende ingredienser som Vitamin E, Olier fra Kakaosmør og Sheasmør, der hjælper med at blødgøre tørre hænder og neglebånd. Dette er allerførste gang, den optræder i HerreBox abonnementet, så tag godt imod den.

 

 

Bodylotion fra SASCO 200 ml.

SASCO er også et nyt mærke som, i får lov til at stifte bekendtskab med. Det traditionsrige mærke fra Sverige er i gang med en relancering af hele brandet og her gav det god mening at, lade jer prøve kræfter med nogle lækre og kvalitetsbestemte produkter fra mærket. Her får i en bodylotion, der i særdeleshed yder en stor indsats i at holde kroppen blød og sund.  En duftende body lotion, der er rig på organisk aloe vera og plejeolier fra solsikke, der nærer, beroliger og fugter huden. Brug den på hele kroppen, for at opnå en fantastisk blød og smidig hud.

 

Aloe vera

 

Aloe Vera gel fra SASCO 75ml. 

Både med i HerreBox Abonnement & HerreBox Basic Abonnement

SASCO tilføjer endnu et produkt til juni-boksen, denne gang er det, en Aloe Vera gel! Denne gel er med stærkt koncentreret organisk aloe vera, et klassisk multifunktionelt produkt, der køler, fugter og blødgør huden. Påfør den beroligende gel på udsatte områder, såsom som solbrændt hud eller insektbid. Perfekt til de varmere dage, der skal nydes udenfor.

 

salty peanut bar

 

Gave fra os til jer

 PROTEIN BAR - SALTY PEANUT (WHITE) fra BAREBELLS (begrænset antal)

Som en lille ekstra gave fra NOCCO, kan vi tilmed også forkæle vores kære medlemmer en smule mere. Her får i et boost til energien på en sund og fornuftig måde. Disse lækkerier kan nydes sammen med produkterne i sommer solen. God fornøjelse!

 

HerreBox
Abonnement 

Juni boksen

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 755 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Bestil nu

HerreBox
QuarterBox 

herrebox abonnement

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 755 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Bestil nu
usermagnifiercrosschevron-down