Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

MAJ BOKSEN

Indhold:

Imens vi venter spændt på foråret for alvor, melder sin ankomst, kan vi glæde vores medlemmer med at, maj udgaven af HerreBox abonnementet er her! Læs med her om hvad du kan forvente af produkter i denne boks! VÆRDI over 690 DKK - 5 produkter + en gave.

HerreBox
Abonnement 

Maj boksen

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 520 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Læs mere

DENNE MÅNED - MAJ BOKSEN

Man Cave shower gel

 

Shower gel fra Man Cave 

Vores trofaste venner fra, Man Cave har sørget for noget godt til brusebadet. Deres shower gel er jo rent ud sagt, selvforkælelse på flaske! Den har tidligere optrådt i vores abonnement og det er da bestemt heller ikke sidste gang. Særligt fremstillet til at respektere hudens naturlige fugtbarriere og pH.

 

face wash

 

Ansigts rens fra Njord 

Vi har lavet et stærkt samarbejde med det danske brand Njord, i denne udgave af HerreBox, får i rig mulighed for at lære mærket at kende, da der følger hele 4 produkter med fra Njord! Denne Face wash fra Njord renser din hud uden at udtørre huden, og indeholder en smule mentol, som får din hud til at føles frisk og smidig. Læs hvordan du bruger produktet her.

 

Face scrub

 

Ansigts scrub fra Njord

Det andet produkt i denne boks, består af en ansigts scrub fra Njord. Produktet giver dig fornemmelsen af velbehag efter brug. Der er tale om en exfolierende ansigts scrub, som dybderenser din hud og samtidig fjerner urenheder og døde hudceller. Læs hvordan du bruger produktet her.

 

moisturizer Njord

 

Fugtighedscreme fra Njord 

Denne fugtighedscreme fra Njord, er skabt til at overkomme det skandinaviske klima, hvilket gør den ideel for vores medlemmer! Den er let og på ingen måde alt for tyk, som kan afskrække mange. Fugtighedscremen bliver nemt absorberet ind i huden og efterlader et styks forfrisket og velplejet fjæs. Læs hvordan du bruger produktet her.

 

Vatpinde

 

Vatpinde fra The Humble Co. 

Bomuldspinde af 100 procent bionedbrydeligt og bæredygtigt opdyrket bambus. Rens ørene med god samvittighed for klimaet.

 

Toilettaske Njord

 

Gave fra os til jer

Toilettaske fra Njord 

Som en lille ekstra gave fra Njord, kan vi tilmed også forkæle vores kære medlemmer en smule mere. Her får i en minimalistisk toilettaske til manden der ikke ønsker at gøre noget stort nummer ud at, være god til at passe på sin krop og sjæl men, samtidig er kvalitetsbestemt.

 

HerreBox
Abonnement 

herrebox abonnement

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 520 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Læs mere
usermagnifiercrosschevron-down