Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

MARTS BOKSEN

Indhold:

Vi er nået til marts udgaven af HerreBox abonnementet, hvilket også betyder at, vi har 1. års fødselsdag! Dette fejrer vi med at, lade jer, vores medlemmer modtage en særlig udgave af boksen. Boksens Indhold er, som sædvanlig i ypperste klasse, når det gælder kvalitet.

Tandbørste fra I Love Eco Essentials 

Bambus tandbørsten er det andet produkt fra ILEE som vi har med i vores boks. Fremstillet af bæredygtige materialer, så imens du skuer bisserne, kan du nu også gøre det med god samvittighed!

ILEE Tandbørste
ILEE shampoo
Shampoo fra I Love Eco Essentials

ILEE gør comeback i jubilæums boksen og det gør de med to produkter. Det første produkt er deres 250 ml. shampoo. Denne Shampoo har været med i vores abonnement før og det er et produkt både i og vi har været glade for. Så derfor var det en meget nem beslutning for os at tage denne vidunderlige shampoo med i vores boks.

Pomade fra Recipe for men  

Denne krystalklare, pomade fra Recipe for men, leverer perfekt definition og tilføjer et køligt sølvfarvet tone til dit hår. Det fungerer som en old school pomade, der giver en sofistikeret struktur. Blød til medium hold. Perfekt til et stilfuldt velplejet look.

prodmade recipe for men
Hovedbundsolie fra Sophia Beck

Vores gode samarbejdspartner fra Sophia Beck Beauty, har udstyret denne boks med en lækker, plejende og vigtigst af alt, naturlig hovedbundsolie. Massér den ind i hovedbunden og opnå en sundere hovedbund og hårsække.

Øje gel fra Recipe for Men 

Denne øje gel fra Recipe for men, hjælper med at fjerne mørke render under dine øjne. Den hjælper også med at minimere hævelser i øjenkonturområdet. Fremstillet med nøje udvalgte urter, mineraler og peptider som fugter og styrker øjenområdet

eye gel
Læbepomade fra Recipe for Men  

Den ikoniske røde farve, der kendetegner mærket, Recipe for men, er selvfølgelig også blevet benyttet på deres læbepomade, som i får glæde af i denne boks. Læbepomaden er specielt fremstillet med ekstra glat sheasmør og beskyttende bivoks, der trænger dybt ind i læberne og giver øjeblikkelig fugt.

HerreBox
Abonnement 

HERREBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 450-500 DKK

Nye produkter hver måned

349,-/pr. måned

Læs mere

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 450-500 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/pr. kvartal

Læs mere
usermagnifiercrosschevron-down