Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

movemberboksen
NOVEMBER 2021

MOVEMBER BOX

November er en måned hvor vi i fælleskab spreder budskabet omkring mænds mentale helbred og prostatakræft. Teamet bag HerreBox har sammensat en boks med et tema der passer perfekt til "Movember". I denne boks, har vi alt til skægget eller barberingen, samt luksus til badet og ja, klunkerne. 

DENNE MÅNED - MOVEMBER BOX

beard shampoo og balsam

Det er skideskægt, prøv det selv.

RAW Naturals skægshampoo

Sikke en timing hva? Kalenderen siger movember og så har HerreBox satanedme beriget dig med en god omgang skægforkælese. Den er god nok, som skrevet tidligere, så bærer november boksen et præg af skægpleje og det kan selvfølgelig ikke indfries uden en skægshampoo. “Kun rigtige vikinger bruger sådan noget” argh, det vil vi ikke mene, den skal sgu bruges af alle som er så priviligeret til have skæg. Dette gælder også Lars fra revision.       

Til dem der ikke ønsker skægpleje produkter, vi har lagt en aftershave balm fra RAW Naturals. Fuldend den gode barbering med en lækker velduftende aftershave balm.  

Se step by step guide
klunkevoks

Hvem kan ikke lide bløde løg?

Klunkevoks fra Dick Johnson

Denne boks indeholder i forvejen alt for meget testosteron, hvilket gjorde os opmærksomme at kronjuvelerne trænger nok formentlig til en omgang polering og det er da noget vi sagtens kan hjælpe med.

Dick Johnsons voks påføres på det pågældende sted og hvis du ikke har prøvet den før, så kan vi lige citere hvad firmaet bag dette herlige produkt selv har at sige om det; “ Klunkerne føles herefter så bløde og lækre som aldrig før, og det vil føles som om regnen stopper, skyerne glider til side og solen begynder at skinne som aldrig før.” Prøv lige at overgå denne beskrivelse, vi venter gerne på et bedre svar.    

Se step by step guide
shampoo og bodywash

Gå glad i bad

Percy Nobleman Bodywash 200 ml.

Vidste du at, der er en sammenhæng mellem det at gå i bad for lidt og modtage negative bemærkninger for det? Sænk paraderne for en stund og tag dem ind under bruseren til en velfortjent skyller. Byd det nye mærke, Percy Nobleman velkommen i HerreBox sortimentet, det er nemlig første gang, at det optræder i boksen og vi glæder os til at høre jeres mening om det.

øjegel

Ligner du også en vaskebjørn om morgenen?

Recipe For Men øjengel

Ligner du også noget der er løgn når du står op? Ja det måske ikke noget vi med garanti kan ændre på, men vi kan i hvert fald hjælpe dig med at forebygge render under øjnene. Med denne kølende gel fra RAW Naturals, kan du reducere mørke render og hævelser ved øjnene, det kræver bare en enkelt påføring om dagen med produktet.

Bonus tip! Læg den i køleskabet, for at opnå den kølige og behagelige effekt. Undlad helst at lægge den ved siden af andre tube produkter, så sparer du dig selv for en akavet morgen hvor du måske, måske ikke lige fik smurt mayonnaise i fjæset.

Se step by step guide
beard balm

Find din indre kunstner frem

Recipe For Men skægvoks

Dette er det sidste skæg-orienteret produkt for denne gang, men vi kan love jer for at, det er et sandt vidunder produkt! Har du nogensinde tænkt at, det ville være mega fedt, hvis man kunne style ens skæg, så det stod lige så skarpt som ens frisure? I så fald, så begynder du ikke længere at tænke, for det har vi allerede gjort for dig!  Med dette produkt, kan du tage kontrollen over dit skæg og skovsneglen der dingler over læben og tæmme lige på den måde, du ønsker det. 

Til dem uden skæg, har vi sørget for en lækker og gennemtænkt shaving foam fra Njord. Hvis du kender til røde knopper, eller irriteret hud efter en omgang med skraberen, har vi en god nyhed til dig. Denne shaving foam fra Njord er måske ikke lige så smooth som andre barberskum, men det er der en god grund til. Den indeholder nemlig ikke silikone, som mange andre barberskum, da der er blevet lagt større vægt på den problemfrie barbering. Det betyder at du har bedre forudsætninger for at undgå at skære dig   

Se step by step guide

November 2021

Teaser til Juleboksen

Julen nærmer sig og gaveræset tager til, men frygt ej! Nisserne fra HerreBox.dk har været godt i gang med at finde en lille gave vores medlemmer, der kommer sammen med december udgaven af abonnementet. Boksens indhold består af samlet sæt af produkter fra Recipe for men, som primært har fokus på din hudpleje og så selvfølgelig parfume og deodorant.

pleje produkter

Få rabat på
tidligere produkter

Mangler du lige nu et bestem produkter du før har modtaget hos HerreBox? Så spar pengene og genkøb produktet her. Som medlem får du 30% på alle vores produkter.

Se mere

Bag om denne
måneds brands

Vil du gerne vide mere om historien bag de brands vi har med? Heldigt! Her kan læse de forskellige brands historier og grunden til de er med i HerreBox.

Se mere

Historien bag denne måneds brands

Kom bag om denne måneds brands

Bag om Percy Nobleman

Britisk grooming mærke, der har et moderne take på 1920’erne 

Etableret i 2012, Freddie Furber var godt træt over den manglende variation og kvalitet på markedet for grooming produkter til mænd. I stedet for at gøre som de fleste, fortsætte med at brokke og ikke finde en løsning, gjorde han præcist det stikmodsatte. Han har formentlig nok stadigvæk brokket sig, men dog skabte han Percy Nobleman.

En serie af premium grooming produkter, som tilhørende havde en tegneserie (som kan findes på Instagram), for at visualisere brandet og produkternes sjæl på anden måde end de gængse reklamer. Denne karakter, Percy, en velsoigneret britisk mand, der samler inspiration fra alle verdenshjørner, for derefter at vække denne inspiration til live i sortimentet af produkter.

I dag bliver mærket distribueret i 2000 forskellige forretninger verden over. Vi er glade og stolte over at Percy Nobleman optræder i vores november boks, for første gang.   

Bag om RAW Naturals

Et mikrobryggeri indenfor hudpleje

RAW Naturals er en unik linje af pleje produkter tilhørende under Recipe for men. Mærket har en humoristisk og maskulin facon, som adskiller dem fra andre brands.

Ligesom Recipe for men, er RAW Naturals særligt fremstillet med det skandinaviske klima for øjet. Dette betyder at, deres produkter egner sig fantastisk til vejrforholdene herhjemme og hos vores nordiske naboer.

Med et fokus på at skabe kvalitetsprodukter, henvender RAW Naturals sig til manden der ønsker simple løsninger til sin personlige pleje. Deres mål er at ens plejerutine skal være medgørlig, nem at forstå og afslappende at foretage sig.  

usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram