Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

movemberboksen
NOVEMBER 2021

MOVEMBER BOX

November er en måned hvor vi i fælleskab spreder budskabet omkring mænds mentale helbred og prostatakræft. Teamet bag HerreBox har sammensat en boks med et tema der passer perfekt til "Movember". I denne boks, har vi alt til skægget eller barberingen, samt luksus til badet og ja, klunkerne. 

JA TAK! Det skal jeg have
Ingen binding – Gratis fragt.

DENNE MÅNED - MOVEMBER BOX

beard shampoo og balsam

Det er skideskægt, prøv det selv.

RAW Naturals skægshampoo

Sikke en timing hva? Kalenderen siger movember og så har HerreBox satanedme beriget jer med en god omgang skægforkælese. Den er god nok, som skrevet tidligere, så bærer november boksen et præg af skægpleje og det kan selvfølgelig ikke indfries uden en skægshampoo. “Kun rigtige vikinger bruger sådan noget” argh, det vil vi ikke mene, den skal sgu bruges af alle som er så priviligeret til have skæg. Dette gælder også Lars fra revision.       

Til dem der ikke ønsker skægpleje produkter, vi har lagt en aftershave balm fra RAW Naturals. Fuldend den gode barbering med en lækker velduftende aftershave balm.  

Forekommer også i:
ikon

HerreBox Basic

klunkevoks

Hvem kan ikke lide bløde løg?

Klunkevoks fra Dick Johnson

Denne boks indeholder i forvejen alt for meget testosteron, hvilket gjorde os opmærksomme at kronjuvelerne trænger nok formentlig til en omgang polering og det er da noget vi sagtens kan hjælpe med.

Dick Johnsons voks påføres på det pågældende sted og hvis du ikke har prøvet den før, så kan vi lige citere hvad firmaet bag dette herlige produkt selv har at sige om det; “ Klunkerne føles herefter så bløde og lækre som aldrig før, og det vil føles som om regnen stopper, skyerne glider til side og solen begynder at skinne som aldrig før.” Prøv lige at overgå denne beskrivelse, vi venter gerne på et bedre svar.    

Forekommer også i:
shampoo og bodywash

Gå glad i bad

Percy Nobleman Bodywash 200 ml.

Vidste du at, der er en sammenhæng mellem det at gå i bad for lidt og modtage negative bemærkninger for det? Sænk paraderne for en stund og tag dem ind under bruseren til en velfortjent skyller. Byd det nye mærke, Percy Nobleman velkommen i HerreBox sortimentet, det er nemlig første gang, at det optræder i boksen og vi glæder os til at høre jeres mening om det.

Forekommer også i:
øjegel

Ligner du også en vaskebjørn om morgenen?

Recipe For Men øjengel

Ligner du også noget der er løgn når du står op? Ja det måske ikke noget vi med garanti kan ændre på, men vi kan i hvert fald hjælpe dig med at forebygge render under øjnene. Med denne kølende gel fra RAW Naturals, kan du reducere mørke render og hævelser ved øjnene, det kræver bare en enkelt påføring om dagen med produktet.

Bonus tip! Læg den i køleskabet, for at opnå den kølige og behagelige effekt. Undlad helst at lægge den ved siden af andre tube produkter, så sparer du dig selv for en akavet morgen hvor du måske, måske ikke lige fik smurt mayonnaise i fjæset.

beard balm

Find din indre kunstner frem

Recipe For Men skægvoks

Dette er det sidste skæg-orienteret produkt for denne gang, men vi kan love jer for at, det er et sandt vidunder produkt! Har du nogensinde tænkt at, det ville være mega fedt, hvis man kunne style ens skæg, så det stod lige så skarpt som ens frisure? I så fald, så begynder du ikke længere at tænke, for det har vi allerede gjort for dig!  Med dette produkt, kan du tage kontrollen over dit skæg og skovsneglen der dingler over læben og tæmme lige på den måde, du ønsker det. 

Til dem uden skæg, har vi sørget for en lækker og gennemtænkt shaving foam fra Njord. Hvis du kender til røde knopper, eller irriteret hud efter en omgang med skraberen, har vi en god nyhed til dig. Denne shaving foam fra Njord er måske ikke lige så smooth som andre barberskum, men det er der en god grund til. Den indeholder nemlig ikke silikone, som mange andre barberskum, da der er blevet lagt større vægt på den problemfrie barbering. Det betyder at du har bedre forudsætninger for at undgå at skære dig   

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start din plejerutine i dag – du fortjener det!
Jeg fortjener det

December 2021

Teaser til Juleboksen

Julen nærmer sig og gaveræset tager til, men frygt ej! Nisserne fra HerreBox.dk har været godt i gang med at finde en lille gave vores medlemmer, der kommer sammen med december udgaven af abonnementet. Boksens indhold består af samlet sæt af produkter fra Recipe for men, som primært har fokus på din hudpleje og så selvfølgelig parfume og deodorant.

Se juleboksen

NOVEMBER MÅNEDS VÆRDIER: 

herrebox ikon

HerreBox abonnement: 
Ikke skæg:
Værdi: 650

Skæg:
Værdi: 730,-

Din pris - 349,-/måned
quarterbox ikon

QuarterBox 
Ikke skæg:
Værdi: 650

Skæg:
Værdi: 730,-

Din pris - 349,-/ hver 3. måned
basic ikon

HerreBox Basic: 
Ikke skæg:
Værdi: 350

Skæg:
Værdi: 410,-

Din pris - 199,-/måned
usermagnifiercrosschevron-down