Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

JANUAR 2022

NEW START BOX

Efter et veloverstået 2021, byder vi 2022 hjertelig velkommen i HerreBox regi! Vi er stolte og beæret over at, vi har udvidet vores lille klub af selvbevidste mænd til et fællesskab der bare vokser og vokser. Du som medlem har masser at glæde dig til, for vi har gjort os umage i at, endnu engang sammensætte nogle helt igennem fantastiske bokse. læs mere om denne måneds boks.

JA TAK! Det skal jeg have
Ingen binding – Gratis fragt.

DENNE MÅNED - NEW START

Årets (måske… forhåbentlig ikke) første bad

SØN of Barberians Showgel 200 ml.

Selvom denne boks ankommer tidligt på året, så håber vi i den grad for dine nærmeste at, du har været i bad i det nye år. Uagtet hvad tilfældet skulle være, så kan du i hvert fald, fremadrettet tage den her med, når kroppen trænger til en skyller. SØN of Barberians har nemlig bidraget med en lækker showergel, som du kommer til at nyde godt af.   

Forekommer også i:
ikon

HerreBox Basic

Lidt til junior.

Gentlemans Intimsæbe 200 ml.

Start det nye år med at, komme i gang med at bruge intimsæbe. Brandet Gentlemans af Sophia Beck, har desværre ikke kunne give en garanti på mere besøg dernede, men dog er du helt sikkert mere indbydende næste gang, der er gæster.    

Det bedste til skallen

Barberians pomade/Gentlemans Hovedbundsolie

Til dem med hår, har vi lagt en spændende pomade fra BarberiansCPH og dem uden hår, får en nærende hovedbundsolie.  

Pomaden er vandbaseret, det vil sige at du nemt kan skylle den ud af håret. Den holder hele dagen og efterlader ikke dit hår fedtet. Den giver virkelig nogle vibes af klassisk, stilfuld gentleman.  

Hovedbundsolien sørger for en velplejet hovedbund, som ikke bliver tør og irriteret. Den trænger simpelthen ind og holder issen velkørende. 

Forekommer også i:
recipe for men coverstrick

Væk med de røde Baroner

Recipe for Men coverstick 2,5 ml.

Du kender dem, du hader dem, men oftest må man bare lade livet gå videre. Røde knopper, udslæt eller andet skidtfolk der i ny og næ, bruger dit ansigt som campingplads. Det er der heldigvis en løsning på.

For skal du til jobsamtale, ud og spise eller deltage til en anden vigtig begivenhed? Hvis dette er tilfældet, er det da møghamrende ærgerligt at, du kommer til at bruge mental energi på at, tænke over hvorvidt urenhederne kan spottes af de andre. Godt du slipper for det nu.   

Forekommer også i:
Deodorant greenpeople

Overhaling til armhulerne

Green People roll-on deodorant 75 ml.

Green People har fået comeback i vores boks, og hvilket et af slagsen. Medlemmerne har scoret en velduftende deodorant fra mærket, og så er den endda fri for alle mulige tilsætningsstoffer. Dine dage under pseudonavnet ”Svedige Oliver”, er talte. Faktisk, så er denne deodorant en perfekt løsning til dig, der er på farten, da den ikke fylder særlig meget.  

Rejsestørrelser/sampels KUN i HerreBox Basic

I HerreBox Basic får du 3 Full-size produkter og minimum 2 sampels/rejsestørrelser

Vegatable soap 30 ml. 
En mild økologisk sæbe som passer til hele kroppen og alle hudtyper. Egner sig godt til som er nysgerrig og gerne vil prøve noget nyt

Lidt til junior. Gentlemans Intimsæbe 50 ml. 
Brandet Gentlemans af Sophia Beck, har desværre ikke kunne give en garanti på mere besøg dernede, men dog er du helt sikkert mere indbydende næste gang, der er gæster. Her får du en smagsprøve ved brug af denne rejsestørrelse.     

Sampels fra Barberians  2 ml. 
Her får du 2 smagsprøver på hvad Barberians bl.a. kan tilbyde. 

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start din plejerutine i dag – du fortjener det!
Jeg fortjener det

Februar 2022

Teaser til Fresh Face

Glæd dig til endnu en fantastisk boks i et spændende år! Februar måned byder sædvanligvis på en masse selvforkælende produkter til vores medlemmer. Vi har særligt fokus på ansigtsplejen i denne måneds boks 

JANUAR MÅNEDS VÆRDIER: 

herrebox ikon

HerreBox abonnement: 
Værdi: over 776,-

Din pris - 349,-/måned
quarterbox ikon

QuarterBox 
Værdi: 776

Din pris - 349,-/ hver 3. måned
basic ikon

HerreBox Basic: 
Værdi: over 612,-

Din pris - 199,-/måned
usermagnifiercrosschevron-down