Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLog ind

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

OM HERREBOX

Vores kocept
HerreBox.dk startede da de to unge drenge, Emil og Mohammad, ønskede at gøre det nemmere for mænd at, tage hånd om deres personlige pleje. Engang var det nemlig meget populært og anerkendt, at gå op ens pleje og tage sig godt ud som mand. I dag er stemningen omkring pleje til mænd, mere dæmpet, men det går kun en vej fra nu, og det handler om at være med fra start.
Mænd har også behov
Mænds behov til pleje er mindst lige så stort, som til kvinder, hvilket gør det helt uacceptabelt at mænd ikke kan søge råd, vejledning, blive inspireret eller få de samme fordele til deres pleje som kvinder kan. HerreBox er født til at tage manden i hånden og føre ham gennem junglen af pleje produkter og give ham det mest nødvendige til at kunne pleje og forbedre hans fremtoning.
Herrebox

VORES REJSE SO FAR...

Marts - 2020

Emil og Mohammad igangsætter deres planer for konceptet og HerreBox går i luften den 8. marts 2020.

September - 2020

Nyt website og design bliver offentliggjort. Dette fejres med spændene tilbud og rabatter.

Marts - 2021

HerreBox.dk I/S har 1-års jubilæum.

August - 2021

Teamet bag HerreBox.dk I/S bliver en del af iværksættermiljøet på Cphbusiness. For at effektivisere arbejdsprocessen, blev der åbnet op for at HerreBox kunne varetage den daglige drift i et inspirerende og lærerigt miljø ude på Cphbusiness Søerne.

Januar - 2022

Teamet udvides med investorer og i samme ombæring stiftes selskabet, HerreBox ApS. Efter en smule forhandling, kom man frem til en aftale, som skal hjælpe HerreBox med at opnå nye højder og erobre markedet. Nyt website offentliggøres og HerreBox 2.0 udvikles.

November - 2022

Teamet udvides yderligere og der investeres i medlemmernes oplevelse. En ny kundeklub, genkøbshop og større varation af boksene var på programmet

Mission
Vi vil gøre det nemmere for mænd at tage hånd om deres personlige pleje. Vi hjælper dem gennem junglen af pleje produkter på en nem og overskuelig måde.
Vision
Vi ønsker at blive mænds foretrukne rådgivere indenfor personlig pleje.
Værdier
Hos os går vi op i at vores produkter kommer fra bæredygtige og (primært) skandinaviske brands af høj kvalitet. Ligeledes, arbejder vi konstant på at  gøre vores service så bæredygtig som overhovedet muligt.

MØD HERREBOX TEAMET

Mohammad Usama
Founder & Partner
Emil Frederik Bendixen Conval
Founder & Partner
Søren Fals Nygaard
Marketing

MØD INVESTOR TEAMET

Brian Sean Tange
Partner
Jonatan Hjortdal
Partner
Carsten Hoelstad
Partner

Vi knokler hver dag for at kunne forbedre din pleje!

Vil du se hvad vi arbejder for? Tilmeld dig i dag.
JA TAK! Det skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram