Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLog ind

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

OM HERREBOX

Hvorfor HerreBox?
Engang var det acceptabelt og endda respektabelt at være entusiastisk omkring sin pleje og ønske om at tage sig godt ud som mand. Sådan har det dog ikke været i mange år. Men det er heldigvis i gang med at vende. I dag ser mænd igen værdien i at investere i sin pleje. Ulykkeligvis vil de fleste mænd i dag blive mødt af en plejebranche, som efter årtiers fokus på kvindens plejebehov, har glemt mandens. 

Efter at have oplevet den manglende rådgivning og minimale udvalg, der karakteriserer mandens ende af plejeafdelingen, satte de unge gutter, Emil og Mohammad, sig for at gøre det lettere for mænd at tage hånd om deres personlige pleje. Og derfor startede de HerreBox.

HerreBox er kommet til verden for at tage manden i hånden, føre ham helskindet gennem plejejunglen og give ham det mest nødvendige for at kunne forbedre sin pleje og udstråling.
Alt sammen på den nemmeste måde, så besvær aldrig bliver en undskyldning.

“Vores mål er at gøre det simpelt for mænd at prøve nye produkter, så de kan finde ud af, hvad der passer til dem. Og ud fra hvad vores medlemmer fortæller, så er vi lykkedes godt med det.”

VORES REJSE SO FAR...

Marts - 2020

Emil og Mohammad igangsætter deres planer for konceptet og HerreBox går i luften den 8. marts 2020.

September - 2020

Nyt website og design bliver offentliggjort. Dette fejres med spændene tilbud og rabatter.

August - 2021

Teamet bag HerreBox.dk I/S bliver en del af iværksættermiljøet på Cphbusiness. For at effektivisere arbejdsprocessen, blev der åbnet op for at HerreBox kunne varetage den daglige drift i et inspirerende og lærerigt miljø ude på Cphbusiness Søerne.

Januar - 2022

Teamet udvides med investorer og i samme ombæring stiftes selskabet, HerreBox ApS. Efter en smule forhandling, kom man frem til en aftale, som skal hjælpe HerreBox med at opnå nye højder og erobre markedet. Nyt website offentliggøres og HerreBox 2.0 udvikles.

August - 2022

Teamet udvides yderligere og der investeres i medlemmernes oplevelse. En ny kundeklub, genkøbshop og større varation af boksene blev offentliggjort

Januar - 2023

Kundeoplevelse blev igen forbedret med brochurer i boksene hvor man kan se beskrivelser og meget mere, samt nye guides sider til hver enkelt boks.

Mission
Det skal være nemmere for mænd at tage hånd om deres personlige pleje. Så dét er, hvad vi arbejder på alle dagens timer.
Vision
Det er vores vision, at fremtidens mænd har midlerne, tiden og den rette viden til at vedligeholde en plejerutine, der får det bedst frem i dem. Hver dag.
Værdier
Alt vi smører på huden, skal være noget, vi kan stå indenfor. Derfor lægger vi stor vægt på, at HerreBox-produkter kommer fra bæredygtige og (ofte) skandinaviske brands af høj kvalitet.

MØD HERREBOX TEAMET

Mohammad Usama
Founder & Partner
Emil Frederik Bendixen Conval
Founder & Partner
Søren Fals Nygaard
Marketing

MØD INVESTOR TEAMET

Brian Sean Tange
Partner
Jonatan Hjortdal
Partner
Carsten Hoelstad
Partner

Vi knokler hver dag for at kunne forbedre din pleje!

Vil du se hvad vi arbejder for? Tilmeld dig i dag.
JA TAK! Det skal jeg have
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram