Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

OM MEDLEMSKABET 

om medlemskabet

 

Tid: 2 min

Som medlem hos HerreBox.dk får du et nyt og friskt pust ind i din hverdag! Du vil som medlem opleve mange fordele, som er beskrevet nedenfor.

Vi sammensætter boksene efter dine behov. Skaldet eller bleg, skæg eller ej, vi sammensætter boksen til dig. Boksen kommer til at indeholde forskellige pleje produkter som dækker alle dine personlige behov og krav. Man kan se det som en goodiebox til mænd. Du skal ikke være bange for en overflod af produkter til din personlige pleje, da boksens indhold er tilpasset efter tidligere leveringer.

Du får kendskab til mange forskellige produkter og brands, som vil inspirere dig. Du bliver selvfølgelig belønnet for at være et loyalt medlem hos HerreBox.dk. I løbet af dit medlemskab vil du, udover at blive forkælet og serviceret som den mand du er, også modtage små goder, som vil gavne dig. Vi vil spare dig tid, kræfter og energi, så du kan koncentrere dig om at være den mand du gerne vil være!

Du kan vælge mellem to abonnementstyper - Du kan vælge af få bokse hver måned eller hver tredje måned. Læs herunder hvad HerreBox er og hvordan den sammensættes:

 

goodiebox til mænd

HVAD ER EN HERREBOX?

Man kan kalde denne boks for en slags goodiebox til mænd, da den dækker alle de behov som en “gentleman” bør have. Denne boks appellere til alle mænd som mangler inspiration eller større kendskab til personlig pleje. Boksens indhold er sammensat til at hjælpe og vedligeholde mænds personlige pleje, og er derfor en god og holdbar løsning for alle mænd.

Her udtaler medejeren Emil: "HerreBox er et genialt koncpet hvis du spørger mig. Tanken om at man oven i indkøb af dagligvare, pasning af sit arbejde og forventningen til motion og sundhed, også skal tænke på ens personlige pleje og ta' sig godt ud for kæresten, vennerne og andre, er meget uoverskuelig. Man ender typisk med at pririotere sig selv og ens pleje til sidst. Mænd skal have muligheden for at blive inspiereret og forkæle dem selv, samt pleje deres ydre."

Konceptet er skabt som en service til manden. HerreBox sammensætter en boks hver måned eller hver tredje måned til dig og dine behov. Hvis du fx har skæg kan du forvente produkter til skægget. I boksen er der mellem 4-6 produkter i, som har en meget højere værdi en du skal give. Boksen bliver leveret lige til din dør, kvit og frit. Der ingen binding, meld dig ud når du har lyst. Spar tid, penge og energi. Lad dig inspirerer og plej dit ydre.

Hvordan sammensættes boksene i abonnementet?

Hos HerreBox skal der sammensættes nye bokse måned efter måned, som hele tiden skal inspirere og passe perfekt til medlemmernes profil. 

HerreBox bliver hver måned kloggere på hvordan boksenes sammensætning skaber mest værdi for medlemmerne. HerreBox har sammensat bokse i over et år nu og bliver kun skarpere. I sammensætningen ligger HerreBox vægt på mange forskellige faktorer. 

Medejeren Mohammad udtaler: "Når der udvælges produkter til kommende bokse, bliver der vægtet højt hvilken profil, mærket har. Hos os, prioriterer vi at, vores medlemmer får nogle naturlige og bæredygtige mærker til forbrug. Desuden bliver der selvfølgelig også kigget på hvad medlemmerne har modtaget, så vi ikke ender med at give de samme produkter. Endvidere er der også fokus på at sammensætte en boks der kan lidt af det hele, så man på den måde, altid har nogle produkter man benytte sig af, uanset om man har, eller ikke har, skæg/hår."

Boksens indhold varierer efter tidligere leveringer og behov. Boksens indhold dækker hele din personlige pleje over en periode. Denne periode afhænger af hvor lang tid du er medlem. Du kan melde dig ud når du vil og uden binding. Den første boks du modtager er altså starten på vores dækning af din personlige pleje. Under kategorien “personlig pleje” indgår der hos os, produkter som fx. Shampoo, face scrub, skægolier, hudcreme, dufte, tandbørster, tandpasta, hårvoks, sokker, barbergrej m.m. Disse produkter kommer fra mange forskellige brands, som er med til at inspirere dig. Produkterne er nøje udvalgte ud fra design, følelse, virkning og behov, så produkterne i boksen matcher mænds selvbevidsthed, stolthed og mandelige plejebehov.

Hvilken oplevelse kan man fx få med en HerreBox?

HerreBox levere pleje produkter, men hvordan kan man sammensætte dette til en selvforkælende oplevelse?

Sæt dig tilbage, slå fødderne op, skænk et glas god rødvin op som HerreBox har udvalgt til dig. Læn dig tilbage og smør dit ansigt ind en lækker maske. Luk øjnene i og sæt et godt stykke musik på, og lad dig give hen til en version af dig selv som du ikke havde troet.

Når du så har fyldt dit sind med ro kan du nu skylde masken af ved evt. at tage et bad. Smør din krop ind i lækker kropssæbe, giv håret en tur med en blød og velduftende hårshampoo. Vask dig med disse vidunderlige produkter og træd derefter ud af bruserens stråler og smør det største organ, din hud,  ind i en fugtig og blød creme, som hurtigt vil sætte sig ind i huden, så du hverken får en fedtet eller ulækker overflade. Sæt dig nu ned igen og fyld dit glas op med de sidste dråber af den lækre vin, som du i øvrigt har fortjent, fordi du nu gør noget godt for dig selv.

Tag din skæg børste og kam, glat dit skæg ud og påfør en lækker vitaminindholdig skægolie som vil få skægget til at stråle af power, kraft og sundhed. Tag dåsen med velduftende hårvoks frem og tør den ud i håret. Gennemfør din styling af håret og påfør derefter en lækker og mandig deodorant, uden irritation for huden. Slut dit nye jeg af med tre sprøjt af en den nyeste og mest tiltrækkende parfume og nyd synes, duften og tanken om dig selv. Nu din krop i balance og har aldrig åndet så meget for livet før. Din hud er silkeblød og forfriskende. Dit hår og skæg er skarpt, gyldent og værdsat. Du dufter som en million og så har du ikke engang brugt mere end et par hundrede kroner.

Hver måned vil du altså modtage en boks med meget forskelligt indhold, som dækker din personlige pleje, overasker dine sanser og udvider din horisont. 

Mvh. HerreBox Teamet

- Selvforkælelse er også til mænd!

 

Tilmeld mig!

HerreBox abonnement

herrebox abonnement
herrebox abonnement
usermagnifiercrosschevron-down