Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

OM HERREBOX

Et nyt koncept 
HerreBox begyndte i 2019 med at udvikle konceptet og i 2020 fik konceptet vinger. HerreBox startede fordi der i høj grad manglede alternativer til mænd og deres pleje. Kvinder har igennem mange år kunne pleje dem selv med geniale tjenester som GoodieBox og LadyBox, imens mænd bare har kunnet se dem selv gå til. Engang var det meget populært og meget anerkendt at gå op ens pleje og tage sig godt ud som mand. I dag er stemningen omkring pleje til mænd, mere dæmpet, men det går kun en vej fra nu, og det handler om at være med fra start.  Læs mere om medlemskabet og invester i dig selv i dag.

Mænd har også behov
Mænds behov til pleje er mindst lige så stort, hvis ikke større, hvilket gør det helt uacceptabelt at mænd ikke kan søge råd, vejledning, blive inspireret eller få de samme fordele på deres pleje som kvinder kan. HerreBox er født til at tage manden i hånden og føre ham gennem junglen af pleje produkter og give ham det mest nødvendige til at kunne pleje og forbedre hans udseende. Så er du en mand? Pas på dig selv, tag dig godt ud, lev sundt og velplejet med HerreBox ved din side.

HerreBox har en plan
HerreBox’ mission er at bryde de forskellige fordomme der eksisterer blandt mænd i alle aldre omkring deres personlige pleje. Det skal ikke længere være et tabu for mænd at gå op i deres egen velvære og pleje! Det er noget vi vil hjælpe med at ændre. Vi ved, at det godt kan virke som en kamp at skulle finde de helt rigtige produkter til en og hvor besværligt det kan være. Vi ønsker at anskueliggøre hele processen. 


Den perfekte partner?
HerreBox.dk brænder for at gøre det nemmere for mænd at handle deres personlige plejeprodukter. Med vores koncept, slipper man for konstant at skulle shoppe efter produkter. Du får en boks med 4-6 plejeprodukter, leveret lige til døren uden ekstra omkostninger. Med vores koncept, kan du ikke længere bruge undskyldninger som; ”Hvis jeg bare havde haft marginalerne med mig” Nej, for det er netop hvad HerreBox kan gøre! Ønsker du kun 3 produkter til forbedring og vedligeholdes af din pleje, så kan HerreBox Basic helt sikkert gøre en kæmpe forskel. Vil du tage det helt store skridt ind i denne verden, så har HerreBox abonnement alt hvad du skal bruge. Vi giver dig muligheden til at passe bedre på din krop og dermed også din sjæl. 

Du bliver kun ældre for hver dag og det koster på dit udseende. Formindsk processen og hold dig godt til med HerreBox som din trofaste partner. Vi stiller ikke krav, men tager kun imod. Du får ikke en bedre partner igennem dit liv. Ingen diskussioner, ingen brok, og tilmeld dig derfor HerreBox.

 

Mvh. Emil & Mohammad - HerreBox teamet

SÅDAN FUNGERER HERREBOX ABONNEMENT

LAD MIG SE HVORDAN DET FUNGERER!

Spørgsmål til os, HerreBox eller andet?

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

@HERREBOX.DK
Følg på instagram
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram