Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLog ind

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

Vind selvpleje produkter for
mere end 1100 DKK

DELTAG I KONKURRENCEN HER

Bliv medlem
Selvpleje er vigtigt

Gør det let at gå op i dig selv

Som mand er det alt for let at glemme sig selv. Med en HerreBox under armen, har du alt, du har brug for til at kickstarte din plejerutine.

HerreBox er ikke bare en boks med pleje produkter. Det er inspiration og en synligt bedre plejerutine der vil sætte præg på din tilværelse.

Deltag i konkurrence og få alt dette i en samlet bokse: Reducer render og rynker under øjnene. Giver et synligt sundere og blødt hår, samt en hovedbund der bliver renset i dybden. Reducer derfor skæl og irritation i hovedbunden. Få et rene, blødere og velbalanceret ansigt. Duft som en kongen når du kommer ud af badet, med en helt ren og gennem renset krop. Få også fikset dine sprækker og tørre områder.

Det skulle kunne sparke din pleje i gang!

Deltag i konkurrencen

Sådan vinder du

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive dig op i den ovenstående formular, så er du automatisk med i lodtrækningen af produkter for mere end 1100,-

Vi trækker vinderen den 30. i denne måned og vinderen vil blive offentliggjort på vores Facebook samt kontaktet via e-mail.

*Når du deltager i konkurrencen tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev med tilbud, nyheder og rabatter.

*Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook

Testimonials

Hvorfor danske mænd har givet hos 4,3 på TrustPilot

Med en HerreBox under armen, har du alt, du har brug for som mand til at kickstarte din plejerutine.

Jeg er kritisk og selektiv, når det kommer til, hvad jeg putter i min krop – med HerreBox er jeg også blevet mere kritisk omkring, hvad jeg putter på min hud!
Lars pedersen
Lars pedersen
Personlig træner
Jeg nyder at få deres bokse, og synes det er spændende produkter der følger med hver gang.
Emil Bo Nielsen
Emil bo nielsen
Sygeplejerske
Jeg har nu plejeprodukter til mit skæg og mig selv, som jeg aldrig ville have købt selv, men det her er perfekt.
Anders foogh
Anders foogh
CEO - Startup centralen
FAQ's

Oftes stillede spørgsmål

HerreBox.dk er en abonnementsservice som skal gøre det nemmere for mænd at pleje dem selv og opdage nye produkter. Du modtager efter dit behov, med nye og spændende pleje produkter, der skal guide dig hen mod en sundere og mere velplejet hverdag!

Produkterne komme fra primært skandinaviske brands med bæredygtige og veganske produkter. Boksenes indhold sammensættes ud fra et årshjul, så du ikke får de samme produkter flere gange i træk og sørger for du får produkter der passer til årstidens udfordringer.

Nej, der er ingen binding på abonnementerne. Du kan opsige alle abonnementer fra dag til dag.

Ja! Der er altid fri fragt på vores abonnementer, men hvis du ønsker at købe produkter enkeltvis kan der være fragtomkostninger forbundet med det.

Når du tilmelder dig her på hjemmesiden, kan du betale med enten Visa/Dankort eller MasterCard. Du modtager din første boks 2-4 dage efter din tilmeldelse, derefter trækker næste betalingen når vi sender din næste boks ud i starten af måneden.

De efterfølgende måneder trækker vi automatisk beløbet. Som abonnent betaler du kun for én måned ad gangen.

DELTAG I KONKURRENCEN HER

usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram