Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Bliv medlem

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt og ingen binding

Ingen varer i kurven.

Historien bag vores brands

Kom bag om nogle af de brands vi benytter os af

Bag om Marvis

Tandpasta i italiensk særklasse

Der er findes meget få tandpasta producenter, der ser lige så æstetiske ud som tilfældet er med Marvis. Det italienske mærke har for alvor formået at skille sig ud med deres flotte design og finesse. Deres første produktudgivelse ligger helt tilbage i slutningen af 50’erne og de har siden, tilføjet endnu flere smagsvarianter, uden at gå hen og blive generiske.

Dette er ikke en tandpasta som du bare lige stiller ind i skabet på badeværelset og glemmer alt om, nej dette er et produkt som du med garanti gerne vil have stående fremme til skue. Marvis har valgt at gå deres egne veje for at skabe produkter der skiller sig ud på den gode måde og dette har de løst fortrinligt. Vi er altid meget stolte over at have dem med i vores abonnementer, for her er der i sandhed tale om en ener, indenfor tandpastaer og tandpleje.

Bag om RAW Naturals

Et mikrobryggeri indenfor hudpleje

RAW Naturals er en unik linje af pleje produkter tilhørende under Recipe for men. Mærket har en humoristisk og maskulin facon, som adskiller dem fra andre brands. Ligesom Recipe for men, er RAW Naturals særligt fremstillet med det skandinaviske klima for øjet.

Dette betyder at, deres produkter egner sig fantastisk til vejrforholdene herhjemme og hos vores nordiske naboer. Med et fokus på at skabe kvalitetsprodukter, henvender RAW Naturals sig til manden der ønsker simple løsninger til sin personlige pleje. Deres mål er at ens plejerutine skal være medgørlig, nem at forstå og afslappende at foretage sig. 

Marvis
Raw naturals
usermagnifiercrosschevron-down