Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

Gratis fragt og ingen binding

TIDLIGERE OG KOMMENDE BOKSE

Læs om hvilke produkter der kan forekomme i Herrebox abonnement, og se hvad der tidligere har været med i HerreBox Abonnement!

Bemærk! Indholdet i kommende bokse kan variere, men bliver løbende opdateret. Tilmed dig nyhedsbrevet og følg med.

VÆLG EN MÅNEDSBOKS DU VIL SE NÆRMERE PÅ HER

APRIL BOKSEN

April boksens sammensætning byder på nogle spændende produkter. Du kan læse meget mere om denne måneds boks i dette afsnit.

Indhold: 

1. Meraki – Shaving soap: 

Først og fremmest har vi en lækker shaving soap fra Meraki, som gør barberingen
til en leg. Sæben indtrænger hurtigt
i huden og du får en glat overflade der
mindsker besværligheden ved barbering. 

2. I Love Eco Essentials – Hårbørste:

Det næste produkt er en lille hårbørste fra I Love Eco Essentials, som er fremstillet i træ. Størrelsen gør den nem at have med på farten. 

3. Mr. bear – Lip balm:

Det tredje produkt er fra Mr. Bear. Det svenske mærke har lavet en maskulin læbepomade som henholdsvis har kokosnød og mynte som smag. 

4. Raw Naturels – antiperspirant deodorant:

Dernæst har Raw Naturals
med deres antiperspirant deodorant
sørget for, at du kan holde svedlugten
væk gennem dagen. Den er selvfølgelig
også en del af vores sortiment i denne boks.

5. HerreBox – Håndsprit 50 ml:

Vi har også tilføjet en håndsprit i denne måneds boks med vores eget labelpå, da vi i denne tid får brug for håndsprit mere end nogensinde før.

6. Baberians – Aftershave creme 100 ml eller Barberians – Classic Oil 30 ml: 

Det sidste produkt er en kompromisløs skægolie fra vores gode venner Barberians CPH. Hvis du har modet til at gå den ekstra mil for et uimodståelig skæg, bliver du nød til at gøre denne skægolie til et fast inventar på dit badeværelse, du får i hvert fald en smagsprøve leveret direkte til døren sammen med de andre produkter. Til de medlemmer uden skæg, er der en fantastisk aftershave creme fra Barberians.

MAJ BOKSEN

I maj måned har vi fra HerreBox sammensat en exceptionel måneds boks. Læs mere om de udvalgte produkter her.

Indhold:

Barberians – classic beard oil 30 ml (nye medlemmer):

Vi har tilføjet Barberians’ skægolie til nye abonnenter, da vi føler at de ikke skal snydes for et super produkt, der også var at finde i april boksen.  

Grums – Face scrub (nye medlemmer):

Et andet produkt som nye medlemer ikke må snydes for, kommer fra mærket Grums, som har udstyret os med en ansigtscreme, der hydrerer huden. Den er organisk og kan samtidigt bruges som en ansigtsmaske.

Urtekram – Face and body lotion 150 ml (nye medlemmer): 

Det sidste produkt som nye medlemmer får med, er en face- og bodylotion fra Urtekram. Nem at anvende og indeholder aloe vera, som beroliger huden og skulle angiveligt også hjælpe med at forynge den.

1. Recipe for men – Ultra clean wash 200 ml:

Dette produkt er fra Recipe For Men og vi har tilføjet deres Ultra Clean Wash i maj-boksen. Træd ud af badet med en forfriskende følelse og nå igennem dagen med ekstra energi. Produktet indeholder guarana og det er netop dette element der giver dig et energisk løft efter badet.

2. Grums – Tandbørste:

Maj boksen indeholder også en bambus tandbørste fra førnævnte Grums og den kommer
i et stilrent og minimalistisk design, som er fremstillet af miljøvenlige materialer.

3. Meraki – Ansigts børste:

Vi har også en Meraki shaving børste, som fjerner overskydende hår fra din barbering og kan også bruges til at smøre barbercreme ind. Du kan passende benytte den sammen med den shaving soap du modtog i april boksen.

4. Granité by HerreBox – Hand scrub:

Med vores eget label, Granité by HerreBox, har vi lagt en hand scrub med i denne boks, som hjælper med at holde dine hænder rene og fri for bakterier, samt blodgører huden.

JUNI BOKSEN

I juni udgaven af HerreBox Abonnementet, kan vi præsentere nogle produkter der ikke er forekommet før i vores måneds boks. Læs hvilke produkter der er tale om her.

Indhold:

1. The humble co. – Vatpinde:

Det første produkt, er bambus vatpinde fra TheHumble Co. De har fremstillet miljøvenlige vatpinde som har et flot design. Du modtager en æske med 100 stykker i.

2. Marvis – 2 x Mundskyld 30 ml:

Det næste produkt er en lækker mundskyld fra Marvis. Den kommer i en 30 ml. beholder, som gør det nemt at ligge den i ned tasken og have den med sig på farten. Den giver en forfriskende smag og duft af stærk mynte.

3. Marvis – Tandpasta 85 ml:

Bliver vi ved samme mærke, så har Marvis også kreeret en æstetisk retro look tandpasta, som alle medlemmer ikke skal undlades for. Denne tandpasta har mynte som smag.

4. I Love Eco Essentials – Handcreme 200 ml:

Producenterne bag mærket I Love Eco Essentials, har fremstillet en fantastisk håndcreme som blødgører og holder dine hænder hydrereret, samt mindsker tør hud. Denne håndcreme modtager du sammen med alle de andre produkter i juni boksen.

5. Granité by HerreBox – Sunlotion 200 ml:

Vi har slutteligt også en sol lotion med vores label med, da vi nærmer os varmere vejr og derfor er det vigtigt at beskytte din hud mod solens uv-stråler.

JULI BOKSEN

Her kommer Granité by HerreBox med to nye og spændende produkter, som er en maskulin fodcreme og en voks til skæg.  Denne måneds boks byder på ren selvforkælelse!

Indhold:

1. Barberians – Promade clay 100 ml:

Vi starter med en pomade clay 100 ml til håret fra Barberians. Produktet her, sørger for en mat og holdbar frisure uden at virke fedtet.

2. Grums – Hand wash & scrub 120 ml:

Det næste produkt vi har med i juli boksen, er fra Grums som har beriget denne boks med en 120 ml. Hand wash & scrub. Et 2 i 1 produkt der både fungere som en scrub og vask til hænderne.

3. Sortesokker.dk – Bambus sokker:

Derudover har vi også i denne boks, lagt et par meget behagelige bambus sokker fra Sortesokker.dk . De kommer i størrelsen 40-47, så de burde kunne passe de fleste.

4. Granité by HerreBox – Maskulin fodcreme

Som nævnt tidligere i dette afsnit,
vil vi rigtig gerne præsentere vores eget brand,
Granité by HerreBox. Granité kommer fremover
til at være tilgængelig på samme måde som alle de
andre mærker vi benytter os af. I denne omgang
har vi valgt at tage to produkter med og
det er en maskulin fodcreme og en voks til skæg.
Den maskuline fodcreme er fremstillet af naturlige
ingredienser så den er 100% organisk.
Cremen kommer i en fremtonende blå farve som får den til at skille sig ud på dit badeværelse.

5. Granité by HerreBox – Beard wax eller Njord – Shavette til barbering:

Det andet produkt, voks til skægget er med til at hjælpe dig med at tæmme de irriterende hår, så dit skæg fremstår pænt og velplejet. Til de abonnenter der ikke ønsker skægprodukter, har vi sørget for en lækker smuk designetshavette fra Njord i et mat sort design.

AUGUST BOKSEN

I denne boks, har vi udvalgt følgende produkter

Indhold:

1. Granité by HerreBox – blackmask:

Denne blackmask er lavet til vores eget brand Granité by HerreBox oghvis du er typen der ønsker en skinnende og velhydreret hud, er dette produkt lige noget for dig! Blackmasken går
ind og fjerner alle de urenheder der hobes op i ansigtet og åbner dine porrer. 

2. Nurme – Soap Bar For Men – Bodybar 083:

Fra Numre har vi skaffet jer ren selvforkælelse i form af en bodybar. Denne Bodybar er ikke bare flot at kigge på, den bliver dit redskab til det perfekte bad. Skrub den ind på huden under badet og nyd de friske dufte den indeholder. Den kanbruges til barbering og meget mere! 

3. G.U.M – Tandstikker:

Vi alle kender til det at have
noget siddende mellem tænderne og hvor pokker er de tandstikker henne når man skal bruge dem?
Vi kan selvfølgelig ikke garantere at du aldrig smider dem væk, til gengæld kan vi tilbyde august
boksen, at i modtager en æske med nogle smarte genanvendelige tandstikker. 

4. Granité by HerreBox – Alt-i-en Serum:

Fra vores eget brand Granité by HerreBox, har vi fremstillet en alt-i-en, super serum. Den gavner både dig med skæg og uden. Den renser huden for urenheder og plejer den samtidig. Serummen holder huden hydreret og mindsker chancen for udviklingen af bumser.

5. Granité by HerreBox – Intim spray:

Det sidste produkt i denne måneds boks af HerreBox Abonnementet er, en intim spray fra Granité by HerreBox. Sprayen kommer i en indbydende blå farve og fjerner svedlugten og holder dig frisk.

SEPTEMBER BOKSEN

I denne boks, har vi udvalgt en masse forskellige produkter

Indhold:

I denne måneds boks kunne man blive genforenet med ens favoritter. Den måned bød nemlig på produkter som havde været med i HerreBox abonnement, men som stadig var tilpasset den enkle. 

OKTOBER BOKSEN

I denne boks, har vi udvalgt følgende produkter

Indhold:

I denne måned kan vi endnu engang præsentere nogle sublime produkter og lad os bare tag hul på listen.

1. Man Cave – Eye gel:

 Det første produkt kommer fra Man Cave, en under eye gel som hjælper med at fjerne render under øjnene og er sammensat af nøje udvalgte urter og mineraler. Dette produkt reducerer tørhedslinjer og øger hudens elasticitet. Tip: Nyd den iskolde fornemmelse af Under Eye Gel fra  Man Cave lige fra køleskabet.

2. Barberians – Gentle face wash:

Det næste produkt kommer fra det velkendte mærke Barberians, som er deres Gentle face wash. Den kommer i en 50 ml. udgave og er derfor nem at tage med sig. Produktet indeholder økologisk solsikkeolie som egner sig perfekt til forskellige hudtyper og derfor burde den også være god nok til din hud. Brug den to gange dagligt, en gang om morgenen og en gang om aftenen, for at opnå de bedste resultater  

3. Proraso – Barberskum (alternativt produkt: skægvæksolie):

Det tredje produkt er en, barberskum fra Proraso. Det italienske mærke lader dig opleve den ægte barbershop stemning hjemme på badeværelset. Siden 1929 har italienske mænd benyttet sig af produkterne og herefter er millioner af gentlemen verden over blevet tilhængere af det historiske mærke. Derfor mener vi fra HerreBox, at vi ikke må snyde vores kunder for at få en smagsprøve på hvad dette mærke kan. Barberskummen indeholder eukalyptus og mentol. Den har således en opkvikkende og forfriskende effekt på huden. Kan anvendes til alle hudtyper. Til dem med skæg, har vi sørget for en skægvækstolie fra vores eget brand som I kan forkæle jer selv med. 

4. Badeanstalten – Badesalt:

Det næste produkt kommer fra det danske mærke, Badeanstalten, som har beriget denne boks med en lækker badesalt, som både kan bruges til karbad og fodbad. Badeanstaltens vision kan sammenlignes med et gammelt ordsprog;  “Man skal lave tingene så simpelt som muligt, men ikke simplere”. Det førnævnte ordsprog afspejler sig i hvordan de producerer deres produkter og man ikke gøre andet end at tage hatten af for deres solide arbejde. Dufter af mynte og agurk, en god kombination til et afstressende øjeblik. Desuden er produktet velegnet til veganere.   

5. Arganista.dk – Argan olie, hårolie:

Det sidste produkt der er at finde i vores oktober boks er en arganolie fra Arganista.dk. Argan olie, er noget af mest effektive middel der findes mod hudlidelser som f.eks. eksem, strækmærker og akne. Folkene bag arganista.dk har sikret os og jer som medlemmer en rigtig god handel, som vi  tvivler på i bliver skuffet over!   

NOVEMBER BOKSEN

Kommer snart…

Indhold:

I november månedens udgave af HerreBox abonnementet, kan vi forkæle vores medlemmer med et solidt valg af produkter. Nedenunder kan du læse mere om de enkelte produkter vi har valgt til jer.

1. Mr. Bear – LipBalm:

Det første produkt er en lipbalm fra svenske Mr.Bear. Denne læbepomade er nøjagtig den samme som den vi havde med i april boksen, denne gang er det mynte udgaven vi har valgt til vores medlemmer.

2. Taylor of BondStreet – Håndsæbe:


Det næste produkt kommer fra mærket Taylor of Bondstreet og de er kendte for at deres produkter er fremstillet af de mest naturlige ingredienser, der er derfor tale om en ubetinget høj kompromisløshed fra producenten. Vi har valgt deres velduftende og plejende håndsæbe, som skaber et rigt og cremet skum, der renser huden til perfektion. Denne Håndsæbe er ligesom alle andre produkter fra Taylor of Bondstreet udelukkende fremstillet ved hjælp af veganske og naturlige ingredienser. Har en maskulin duft af sandeltræ.  

3. Marvis – Whitening Tandpasta:

Det tredje produkt i november boksen er minsandten fra den italienske feinschmecker mærke Marvis. Marvis har beriget denne boks med en whitening tandpasta, som hjælper dig med at holde dine tænder rene og blege.

4. Badrberians – Aftershave and face cream (alternativt produkt: Old School Man Skægbalsam):

Det fjerde produkt er en aftershave fra Barberians, som sikrer din hud er behagelig og kløefri efter en omgang barbering. Til dem med skæg har vi et helt nyt produkt som vi glæder os til at præsentere for jer! En skægbalsam fra OldSchool Man. Dette produkt er med i vores boks for allerførste gang! Vi håber i vil tage gladeligt imod produktet, for vi har virkelig store forventninger til det.

5. Old School Man – Skægshampoo:

Det sidste produkt kommer fra Osma. Ligesom med OldSchool Mans skægbalsam, er dette produkt også med i boksen for første gang. Produktet der er tale om, er en skæg shampoo på 200 ml. Denne skægshampoo holder dit skæg velduftende og velplejet. Her er der virkelig tale om et ægte connaisseur produkt, til skægentusiaster der er vil gå den ekstra meter for at have et uimodståeligt skæg!  

usermagnifiercrosschevron-down