herrebox

Juni boksen - 5 produkter: Værdi over 750,-

Juni boksen har været til stor glæde for vores medlemmer. I denne boks er der stort fokus på at beskytte og pleje din hud.

DKK 349

KØB EN ENKELT HERREBOX

ikon

2-4
ARBEJDSDAGE

OBS! Du modtager din boks
indenfor 2-4 arbejdsdage fra
bestillingsdato, til kun 349,-

ikon

SPAR
PENGE

Du får en tidligere HerreBox som har været med i abonnementet. Den samlede værdi er altid langt højere end det du skal betale

ikon

IKKE
ET ABONNEMENT

Dette er et enkelt køb og ikke et abonnement. Giv den i gave eller nyd den selv. Vi giver fragten!

Beskrivelse af indholdet

Få styr på fremtidens ansigt - Fugtighedscreme til ansigtet Recipe for men 75ml

Svenske Recipe for men, er bestemt ikke noget ukendt brand i forhold til, hvad vi tidligere har haft med i vores bokse. Du sidder måske og tænker; ”Ej, det der stads, skal jeg sgu ikke smøre ind i fjæset”. Det kan vi sagtens forstå, det er også helt i orden, hvis man altså gerne vil se 70 år ældre ud. Men denne fugtighedscreme er til dig som gerne vil hjælpe din hud til at blive pænere, også med alderen. Forfrisk dig selv nu og investerer i dit ansigts gyldne fremtid. 

At få røde kinder er ikke altid rart - Solcreme fra Recipe for men 30 SPF 75ml. 

Nu når sommeren står for døren, er det helt på sin plads at værne mod solens uv-stråler. Hvilket også er derfor, vi har udvalgt denne solcreme til jer. Så hvis du gerne vil undgå at ligne en fra Jersey Shore castet, så sørg for at smøre krydderen godt ind med dette guddommelige produkt. Husk nu, sommeren byder sikkert på en masse hyggelige stunder, men de er ingenting værd, hvis du ikke kan nyde dem fordi du ligner en rød reje og ikke kan bevæge dig på grund af solskoldning. Beskyt din hud uden at føle din fedtede fornemmelse af solcremen.  

Gå op i dit håndjob og tøm flasken - Limited Edition håndlotion 250 ml. 

Vi har gennem vores leverandører, fået fremskaffet en særlig håndlotion udelukkende til vores medlemmer! Der er ikke særlig meget ”magic fingers” over nogle udtørrede klør, så gør nu dig selv og dine nærmeste den tjeneste at holde dine hænder fugtige og velplejet. Stik labben i vejret, hvis du også hader at blive afvist på baggrund af dårligt håndarbejde.  

Plej dig største organ… Huden - Bodylotion fra SASCO 200 ml.

SASCO er også et nyt mærke som, i får lov til at stifte bekendtskab med. Vi kan garantere jer for at det bliver en cremet affære. En facaden med sprækker blandet med en ru overflade kan være noget så ubehagelig, men en blød og fugtig hud, er en ret så lækker sag. Giv dig selv gode forudsætninger for at se skarp ud, ved at anvende dette produkt lige så snart du oplever irritation på kroppen. Brug den gerne flere gange om ugen, for at stå bedre end dine makkere også på den lange bane.     

Glemte du at høre efter hvad mor sagde omkring solcremen? - Aloe Vera gel fra SASCO 75ml. 

SASCO tilføjer endnu et produkt til juni-boksen, denne gang er det, en Aloe Vera gel! Særligt til dig som ikke forstod vigtigheden af at gøre brug af solcreme. Vi accepterer din undskyldning og vi kan godt forstå at du nok føler dig en smule irriteret. Heldigvis har vi modgiften! Er skaden sket og du er blevet solskoldet, så tøv ikke med at bruge denne gel på de steder, du oplever irritation. Er skaden ikke sket, så kan du med stor fornøjelse stadig benytte dig af dette produkt, da det reparere din huds daglige kamp mod livet.

HVAD MED AT PRØVE ET ABONNEMENT?

QUARTERBOX

Abonnement – ingen binding

Værdi på over 550 DKK

Nye produkter hver tredje måned

349,-/ Pr. tredje måned

LÆS MERE
quarterbox

Produkter
fra abonnementet