Gratis fragt og ingen binding

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

BLIV MEDLEMLOG IND

Ingen varer i kurven.

Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 149 DKK / Levering på 2-3 hverdage

Ingen varer i kurven.

FAQ

Hvis du ikke kan finde svaret her, skriv en mail til support@herrebox.dk eller kontakte os på +45 22 98 50 11

HerreBox.dk er en service vi har lavet til netop dig. Du modtager hver måned, en boks med nye og spændende pleje produkter, der skal guide dig hen mod en sundere og mere velplejet hverdag! 

I øjeblikket tilbyder vi to forskellige typer af abonnementer:

The Gentleman Box, som altid indeholder 5 varierende pleje produkter til en værdi over 700,- Du kan vælge at få boksen hver, eller hver tredje måned. Dette abonnement henvender sig til den kvalitetsbevidste mand.   

The Classic Box, er vores nye abonnement, her får du 3 full-size produkter og 2 rejsestørrelser. Abonnementet er perfekt til dig, der ønsker at tage din personlige pleje til næste niveau. 

Vi går meget op i din velvære og vi vil derfor kun have have de bedste produkter med i vores bokse. 

En HerreBox er altid forskellig, da indholdet varierer fra måned til måned. Du har derfor stor chance for at prøve kræfter med produkter og brands du formentlig ikke har hørt om før. 

HerreBox er selvforkælelse til mænd på et niveau, der hidtil er uset i Danmark.

Når du tilmelder dig her på hjemmesiden, kan du betale med enten Visa/Dankort eller MasterCard. Vi trækker først betalingen når vi sender boksene ud i starten af måneden.

De efterfølgende måneder trækker vi automatisk beløbet. Som abonnent betaler du kun for én måned ad gangen.

Ønsker du at opsige dit medlemskab hos HerreBox, kan du gøre det under "min konto", ellers skal du bare sende os følgende oplysninger på support@herrebox.dk:

– Dit fulde navn

– Din adresse

– Den E-mail du har tilmeldt dig med

 

Ja! Der er altid fri fragt på vores abonnementer, men hvis du ønsker at købe produkter enkeltvis, skal du handle for over 149.- før der er fri fragt. 

Vi beklager, at vi ikke kunne svare på dit spørgsmål, men skriv en mail til support@herrebox.dk, eller giv os et kald, så vi kan hjælpe dig.

FIK DU IKKE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL? SEND OS EN MAIL.

usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram