Intimpleje

Intimpleje til mænd er formentlig ikke det første emne der bringes i spil, når man hygger med gutterne. Paradoksalt nok, er det et emne som faktisk alle mænd, kommer til at berøre i en eller anden grad, gennem deres liv.

Historien bag intimpleje

For mange, er intimpleje et meget sensitivt taleemne, der nemt kan sætte en i en ubehagelig situation. Af samme årsag, er der mænd derude, som ikke føler sig særlige komfortable med at få italesat temaet, hvilket på den lange bane kan skabe yderligere komplikationer.  

En grundig og velovervejet intimpleje, kan redde dig fra utrolige mange besværligheder og halvakavede lægebesøg. Bevares, lægebesøg er i mange sammenhænge det eneste rigtige at gøre, men hvorfor ikke forebygge mod det du kan også lade de professionelle om det andet.  

Med forebyggelse, så mener vi de gængse ting, som at være grundig til at vaske dig i området. Sørg efterfølgende også for at, få tørret dig ordentligt da fugt kan medvirke til fremkomsten af svamp og andet skidt.

Derudover bør du være opmærksom på at huden dernede, er mere følsom og har derved oftere tendens til at blive irriteret og kløende. 

 Almindelig sæbe og showergel kan være givende, men er du allerede ramt af kløe, rødmen og/eller anden form for irritation, så skal der tages andre midler i brug. Her taler vi selvfølgelig om en intimvask/sæbe! 

I nedenstående afsnit kan du lære mere om hvad en intimvask/sæbe er godt for og hvordan du bruger den bedst. Derudover har vi også lagt et par råd med, til dig der oplever udfordringer med det pågældende emne.

Klunkevoks - Få steps mod en bedre intimpleje

Intimvask/sæbe

Egentlig et meget sigende navn til hvad produktet kan, nemlig sørge for en omhyggelig rengøring af intimområdet. Et af grundelementerne i sådan et produkt, er at den har den sensitive hud i intimområdet for øje.  

Derudover har den til formål at genoprette pH-balancen i skridtet og reducere risikoen for dannelse af infektion, svamp, irritation og lignende. Et andet problem som også bliver løst ved brug af intimvask/sæbe er, at den virker mod lugt.  

Du kan med stor belejlighed anvende den under bruseren, som sidste touch på en fornuftig baderutine. Hvis du allerede benytter dig af en intimvask/sæbe, men stadigvæk har udfordringer med lugtgener og andet, så kommer vi med nogle forslag til hvad du ellers kan gøre herunder. 

Hold Underdrengene, en følgesvend til udløbsdatoen os skiller

Nu er der ikke nogen direkte definition på hvornår du burde smide dine gamle underbukser ud, men for de fleste af os, kunne det godt ske oftere end vi gør det.  

Dine underbukser bliver af naturlige årsager, slidt med tiden og bør ligesom med resten af dit tøj, blive udskiftet. Så hvis du stadigvæk gemmer på de gamle multifarvede boksershorts, hvis elastik har set bedre dage, så dem pensioneret.  

Almen viden er at, undertøj og strømper skal vaskes ved minimum 60 grader. Det er nemlig med til at dræbe bakterierne i stoffet. Hvis dette ikke forekom til dig som værende almen viden, så værsgo! Nu er du blevet klogere.

Læs også: 3 gode råd til skægpleje  

Trimning af hårene

Det er helt op til dig, om du ønsker en vis behåring, eller vil gå efter den hårløse model. Dog skal du være opmærksom på, at jo flere og længere hår dernede, desto større chance har du for at udvikle lugt og kløe.  

Hvis den hårløse model ikke lige er dig, men du heller ikke ønsker de besværligheder der følger med behåring, så gå den gyldne middelvej og sørg for en trimmet hårlængde og gør brug af intimvask/sæbe på daglig basis.